poze scikids festivalul stiintei vine pe 24 25 octombrie la promenada

SCIKiDS Festivalul Stiintei vine pe 24-25 octombrie la Promenada

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Octombrie 2015 12:00 - Duminică 25 Octombrie 2015

Categorii: Spectacole si Filme

Asociatia Fascination aduce la Promenada Mall o noua editie SCIKiDS Festivalul Stiintei, un eveniment cu si despre stiinta, educativ, interactiv si distractiv. Pe 24 si 25 octombrie 2015, intre orele 12.00 – 20.00, copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie pot participa gratuit la evenimentul ce va avea loc la nivelul 1 din Promenada Mall, la o incursiune in lumea stiintei.

Participantii sunt invitati sa experimenteze stiinta in cele mai amuzante moduri cu putinta alaturi de partenerii nostri dedicati acestor activitati, cum ar fi Profesorul Trasnit, Oraselul Cunoasterii, Digital Kids, Game Art, Edulier, Teko Kindergarten, Ortotech, Momki and Friends, Robo Fun, Techies, Mad Hatter.
Cele doua zile de festival includ experimente distractive pe intelesul copiilor cu Fun Science, spectacole, baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe, jocuri cu obiecte stiintifice interactive si competitii de roboti. In cadrul festivalului, participantii sunt invitati sa contribuie la show-uri experiment precum bateria de lamai, heliostat, harpa fara coarde, mana bionica.

„Cu Festivalul Stiintei am reusit sa atingem inimile, mintile, sufletele a peste 10.000 de copii in cele 2 editii anterioare. Mai mult, cu ajutorul lor, bateria de lamai a intrat in Cartea Recordurilor. Nu e putin pentru un eveniment de stiinta, mai ales ca stiinta nu este printre preferatele copiilor, in general. Ce am reusit noi, cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociatiei, a fost sa ii facem si pe copii si pe parintii lor sa iubeasca stiinta. Anul acesta avem multe noutati, de aceea va asteptam alaturi de noi!”, a decalarat Andreea Stoica, fondatorul Fascination si al SCIKiDS Festivalul Stiintei.

SCIKiDS Festivalul Stiintei se afla la cea de-a treia editie si reprezinta o initiativa a Asociatiei faSCInation impreuna cu Fun Science Romania, prezentata intr-un eveniment UPC Romania. Evenimentul este sustinut de Da Vinci Learning, televiziunea educationala pentru intreaga familie. Pentru mai multe detalii despre SCIKiDS, accesati site-ul www.scikids.ro si pagina de Facebook SCIKiDS Romania.
Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile si pe site-ul promenada.ro sau pe pagina de Facebook Promenada.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 503
people

Adaugat in urma cu 1629 zile, 21 Oct. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .