poze teatru i umanitate noaptea one man show ului
poze teatru i umanitate noaptea one man show ului poze teatru i umanitate noaptea one man show ului

Teatru și umanitate - Noaptea One man show-ului

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 19 Mai 2015 20:00
IN CULISE, Copper's Pub, Bd. Hristo Botev, nr. 25

Categorii: Spectacole si Filme

Pe 19 mai, de la ora 20:00 În Culise organizează o nouă ediție a Nopții One Man Show-ului în cadrul căreia spectatorii se vor putea delecta cu trei spectacole-povești, care scot în evidență importanța teatrului în viața oamenilor. Spectatorii sunt așteptați în atmosfera artsy și underground din Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev 25).

One Man Show-ul reprezintă o provocare atât pentru actor, cât și pentru spectator. Fiind mai mult decât un simplu spectacol, prin monodramă actorul se pune în valoare pe scenă și se spovedește în fața publicului său. Se creează astfel o relație unică, în care intimitatea joacă rolul principal. În această ediție, Noaptea One Man Show-ului prezintă trei show-uri cu accente comice, dominate însă de mesaje foarte puternice. Evenimentul va fi completat de intreludii muzicale susținute de trupa TRIP.

Walk in Beauty reprezintă o celebrare a pământului și a popoarelor sale, urmărind evoluția umanității și estetica fundamentală a sensibilității umane. Spectacolul include secvențe speciale de muzică, imagini inovatoare proiectate, o corporalitate expresivă și profundă, precum și poezie pură, construind un omagiu adus culturii strămoșilor noștri, dar și un manifest antrenant care redă încrederea în frumusețea oamenilor de astăzi. O călătorie prin evoluția și viitorul omenirii, o lungă noapte de imaginație artisitică, un răspuns dat lumii contemporane care dorește să redea speranța și bucuria în Creația naturală. Cu Cosminei Soare, regizat de Geoffrey Sykes.

Actorul este o comedie care îți arată o față mai puțin cunoscută a acestei meserii – atunci când proiectele întârzie să apară, actorul se transformă într-un om lipsit de scrupule și face orice să supraviețuiască și să-și continue menirea. Iar spectatorii nu pot decât să se amuze de absurdul situației! Bazat pe textul ”Telegrama”, al lui Aldo Nicolaj, cu Alex Vlad, în regia lui Cristian Bajora.

Scrisori către Rita: The Show este o comedie erotică ce prezintă viața unui bărbat care-și găsește refugiul în sexul cu foarte multe femei. Toate gândurile necurate ale acestui bărbat antierou sunt ascultate de femeile din viața lui care sunt întruchipate prin prezența sexy a Ritei, o nimfă contemporană goală, dar pictată, care te ține cu sufletul la gură pe tot parcursul reprezentației. Un text de Ștefan Caraman. Cu Ștefan Nistor și Andreea Stafie. Regia Cristian Bajora.
Intrarea la eveniment este 60 lei (include un shot), iar rezervarea este obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online.

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 575
Cuvinte cheie: Bucuresti
teodora rosu

Adaugat in urma cu 1837 zile, 15 Mai. 2015

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .