poze teatru interactiv pentru copii petrecere cu peripe ii

Teatru Interactiv pentru copii - Petrecere cu peripeții

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 7 Aprilie 2019 10:30 - Duminică 7 Aprilie 2019
Miramagica Orășelul Copiilor

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 0/200

Teatru Interactiv pentru copii - Petrecere cu peripeții

Din aprilie, diminețile de duminică devin de poveste pentru cei mici, căci trupa Pam Pam aduce în fiecare lună câte două spectacole de teatru interactiv pe durata cărora copiii cântă, dansează și au parte de fel de fel de peripeții alături de personajele preferate. Spectacolele vor avea loc de la ora 10:30, la locul de joacă Miramagica, situat în parcul Orășelul Copiilor din București.

Prin intermediul muzicii și al teatrului, micuții vor trece prin numeroase aventuri alături de cele trei personaje principale: Vio (vioara), Kito (chitara) și Pia (pianul) iar pinguinul Pam-Pam și ursul panda Bum-Bum sunt mascotele trupei care îi cuceresc pe copii prin replicile lor savuroase.

7 aprilie – Petrecere cu peripeții (60’, + 4 ani) - Pia, Vio și Kito, se distrează la ziua de nastere a lui Kito, la înălțime, într-un balon cu aer cald. Spectatorii participă împreună cu actorii la cele mai interesante petreceri de pe glob, însoțiți de muzică și dansuri specifice din India, China și continentul African.

Accesul la spectacole se face pe baza unui bilet în valoare de 30 lei/persoană, sau 50 lei/copil, pentru cei ce vor să aibă, ulterior, acces nelimitat, în ziua respectivă, la atracțiile locului de joacă . Biletele se găsesc pe www.bilete.ro sau la recepția Miramagica Orășelul Copiilor.

https://www.bilete.ro/petrecere-cu-peripetii/petrecere-cu-peripetii-07-apr-2019

Programul spectacolelor și alte informații le găsiti pe www.miramagica.ro sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/miramagicaoraselulcopiilor/ .

Parteneri media: Itsy Bitsy, Copilul.ro, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, kidmagia.ro, solonaria.ro, Blog Laura Frunză, Modern Dads, Margot, Sfatul mamicilor, acasa.ro, Eva.ro, PRwave, IQool, InOras.ro, Bucuresti - bucuresteni.ro, Coțofana urbană, România Pozitivă.

PAM PAM este o trupă de teatru muzical educativ pentru copii care aduce o idee creativă de spectacol iar Daniela Toma (Daisy), creatorul și inițiatorul acestui proiect, are peste 20 de ani de experiență în lucrul cu cei mici. Ea a implementat cu succes în România programul muzical de învățare a limbii engleze „Learn With Music” și a dezvoltat Mikokids - un club educațional, non-formal pentru copii, în București. Spectacolele trupei PAM au un scenariu original și se axează pe educație iar mai multe informații pe http://www.pam-pam.ro/ sau pe FB https://www.facebook.com/TrupaPamPam/.
Miramagica Orășelul Copiilor (Castelul Miramagica) este un loc de joacă de poveste situat în Parcul Orășelul Copiilor din Sectorul 4, București , construit pe un concept unic de entertainment ce îmbină creativitatea cu educația și amuzamentul, având spații de joacă sigure și activități inovatoare pentru cei mici: Labirintul magic- un spațiu cu tobogane uriașe, tunele, piscină cu bile și multe alte activitați distractive pentru copii, Mini City- o zonă cu căsuțe tematice unde cei mici pot imita activitățile adulților (Supermarket, Bancă, Doctor Vet, Restaurant și Poștă), spațiul de petrecere, scenă generoasă pentru spectacole de teatru, dans, de magie sau concerte și spațiul pentru ateliere de creație și reciclare creativă, precum și o zonă de relaxare și de servit masa pentru părinți.

Mai multe detalii despre Miramagica Orășelul Copiilor pe www.miramagica.ro sau pe FB https://www.facebook.com/miramagicaoraselulcopiilor/Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/346692149523083/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 632
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1529 zile, 28 Mar. 2019

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
concert robbie williams

Concert Robbie Williams

Bucuresti, Bucuresti. 3 Iun 2023 - 4 Iun 2023
concert guns n roses

Concert GUNS N’ ROSES

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 16 Iulie 2023
concert tom jones la bucuresti

Concert Tom Jones la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 18 Iunie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .