poze  to i cinci va vor spune povestea dintotdeauna a omenirii
poze  to i cinci va vor spune povestea dintotdeauna a omenirii poze  to i cinci va vor spune povestea dintotdeauna a omenirii poze  to i cinci va vor spune povestea dintotdeauna a omenirii

"TOȚI CINCI" ...va vor spune povestea dintotdeauna a omenirii

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 18 Noiembrie 2012 19:00
Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Categorii: Spectacole si Filme

Cinci oameni. Ca cinci degete de la o mana. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia, iertarea…

Duminica, 18 noiembrie 2012, de la ora 19:00, la Teatrul de pe Lipscani – sala Rapsodia (stada Lipscani nr. 53), “Toti Cinci” va vor spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata în cateva zeci de minute doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent.

Cinci actori: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetateni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfarsit: contribuabili, clienti, consumatori… Împreuna, însa, ei dobandesc numele cel mare: Compania Dan Puric. Fiindca dincolo de etichetele lipite ca de valizele trecute prin multe vami, ei sunt o mana de tineri (ah! tineretul asta nu mai e ce-a fost…) care cred ca de pe scena, ca de pe munte, lumea si cerul se vad mai bine. Nimic mai mult decat niste ramurele zvapaiate din arborele pe care îl îngrijeste de multi ani un actor care s-a încapatanat sa creada ca poate face sa creasca brazi pe stanci aride.

Pentru ca suntem înconjurati de prea multe aparente, au renuntat la decoruri. Pentru ca în jurul nostru sunt prea multe masti, ei aduc în fata voastra un teatru fara masca. Onest. Direct. Firesc. “Toti Cinci” va spun despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne înconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, din viteza, în fiecare zi. Ei vin sa va vorbeasca, tacand, despre ceea ce nu se vede (decat cu ochiul… liber).

Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia, din strada Lipscani 53, Telefon 021/315.89.80 sau 0761.319.819.

Mai multe detalii: http://www.companiadanpuric.ro/piesa/toţi-cinci

Pret bilet: 20 - 30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1422
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 4165 zile, 01 Nov. 2012

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 402

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .