poze  to i cinci
poze  to i cinci poze  to i cinci poze  to i cinci

"TOȚI CINCI"

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 3 Martie 2012 19:00
Teatrul de pe Lipscani - sala Rapsodia

Categorii: Spectacole si Filme

“Toti Cinci” va vor spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata în cateva zeci de minute doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent.

Cinci oameni. Ca cinci degete de la o mana. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia, iertarea…

Separat, acestia sunt: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetateni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfarsit: contribuabili, clienti, consumatori… Împreuna, însa, ei dobandesc numele cel mare: Compania Dan Puric. Fiindca dincolo de etichetele lipite ca de valizele trecute prin multe vami, ei sunt o mana de tineri (ah! tineretul asta nu mai e ce-a fost…) care cred ca de pe scena, ca de pe munte, lumea si cerul se vad mai bine. Nimic mai mult decat niste ramurele zvapaiate din arborele pe care îl îngrijeste de multi ani un actor care s-a încapatanat sa creada ca poate face sa creasca brazi pe stanci aride.

Pentru ca suntem înconjurati de prea multe aparente, au renuntat la decoruri. Pentru ca în jurul nostru sunt prea multe masti, ei aduc în fata voastra un teatru fara masca. Onest. Direct. Firesc. “Toti Cinci” va spun despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne înconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, din viteza, în fiecare zi. Ei vin sa va vorbeasca, tacand, despre ceea ce nu se vede (decat cu ochiul… liber).

Bilete si rezervari se pot procura de la Casa de bilete a Salii Rapsodia, din strada Lipscani 53, Telefon 021/315.89.80 sau 0761.319.819. Pretul biletelor: 15 lei – studenti, 20 de lei, 25 de lei.

Mai multe detalii: http://www.companiadanpuric.ro/piesa/toţi-cinci

Pret bilet: 20 - 30

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 372

Eveniment postat de organizator

ppdp

Adaugat in urma cu 3025 zile, 18 Feb. 2012

Adaugat de managerdp

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 363

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .