poze trei zile de aniversare pentru cinci ani de cursuri de actorie
poze trei zile de aniversare pentru cinci ani de cursuri de actorie poze trei zile de aniversare pentru cinci ani de cursuri de actorie

Trei zile de aniversare pentru cinci ani de cursuri de actorie –

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Septembrie 2014 15:00 - Luni 29 Septembrie 2014
Piata Natiunile Unite, nr. 3-5 / Bd. Magheru, nr. 20

Categorii: Spectacole si Filme

La final de septembrie are loc aniversarea a CINCI ani de teatru a cursurilor de actorie Teen Media Academy. Sărbătorim așa cum știm cel mai bine – prin trei spectacole pline de umor care să vă aducă aminte de bucuria jocului. Evenimentul central al aniversării este reprezentat de premiera spectacolului SUPERMARKET LOVE.

Dragostea de teatru poate să se aprindă chiar dacă ești medic, avocat, corporatist sau designer. Asta facem noi, cei din cadrul Teen Media, facilităm întâlniri între actorie și oameni care au prea puțin timp ca să facă din asta o meserie. Dedicarea totală, prospețimea, și bucuria pe care le aduc la repetiții construiesc spectacole pe care ai vrea să le revezi, iar și iar. Și dacă nu ne credeți, am creat acest eveniment în care puteți să-i vedeți pe ei, studenții noștri, cum strălucesc pe scenă. Și suntem siguri că dacă nu v-am spune că n-au absolvit o facultate de actorie, v-ați îndrăgosti de fiecare dintre ei crezând că sunt stele ale teatrului. Ei sunt strălucitori și pe scena vieții, și-n culise.

Programul aniversării este următorul:
- Sâmbătă, 27 Septembrie, ora 15:00 în Imago Pub (Piața Națiunile Unite nr. 3-5):
JUST ABOUT LOVE (intrare liberă)
Un spectacol sensibil și romantic care povestește despre sublimul iubirii chiar și în absența ei. Un imn de dragoste nuanțat, cu accente comice și absurde, o călătorie undeva departe ca mărturie a faptului că iubirea există pretutindeni… sau ar trebui să existe.

- Duminică, 28 Septembrie, ora 19:00 în Imago Pub (Piața Națiunile Unite nr. 3-5):
AUDȚIA (intrare liberă)
Un spectacol de teatru contemporan clasic, care abordează o temă actuală: munca în străinătate. Odată scăpați de sub dominția regimului totalitar oamenii privesc plini de iluzie și speranță către străinătate. Orbiți de acest miraj, ajung să cadă în plasa degradării, iar toate situațiile sunt prezentate într-un spirit critic, dar plin de amuzament.

- Luni, 29 Septembrie, de la ora 19:30, în sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara (Bd. Magheru nr. 20)
PREMIERĂ – SUPERMARKET LOVE
Spectacolul vine precum o sărbătoare a dragostei în toate formele și mărimile posibile. Trăind mereu pe repede-înainte oamenii ajung să se îndrăgostească, să se împace sau chiar să se despartă în timpul scurt pe care îl petrec într-un supermarket. Fără a fi un spectacol siropos, SUPERMARKET LOVE este actual, comic, hilar și dulce-amărui, perfect pentru romanticul ascuns în fiecare dintre noi.

Creatorul școlii de actorie Teen Media, Cristian Bajora (regizor artistic) spune: ”Teen Media însemnați voi, cei care citiți aceste rânduri și cei care ne sunați cu pofta voastră incredibilă de a trăi frumos. Teen Media sunt zecile de spectacole, miile de mâini care au aplaudat, miile de ore petrecute împreună la ateliere. Teen Media înseamnă dorința de frumos, în stare pură, nealterată de nimic. Emoția unei îmbrățișări, teama de eșec, spaima de mediocritate, bucuria depășirii limitelor (…)”.

Nu uitați că vă așteptăm pe voi, iubitorii de teatru și de frumos, în cele trei zile de aniversare – Sâmbătă 27 Septembrie de la ora 15:00 în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 la JUST ABOUT LOVE, Duminică 28 Septembrie de la ora 19:00 în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 la AUDIȚIA și Luni, 29 Septembrie, de la ora 19:30 la PREMIERA spectacolului SUPERMARKET LOVE. Detalii despre cursurile de actorie găsiți pe www.teenmedia.ro.

Teen Media Academy: Cursurile de actorie te ajută să faci primii paşi – fie către o carieră de actor, fie către descoperirea sinelui. După cinci ani de experienţă vrem să facem ceva mai mult: cursanţii noștri se vor întâlni cu un număr impresionant de profesionişti din domeniile teatrului şi filmului. În programă veți regăsi ateliere de dicţie-vorbire, pantomimă, improvizaţie, elemente de expresie non-verbală, mijloace de expresie în faţa camerei de filmat, cascadorie, clownerie, studiul textului dramatic și literar, studiul personajului. Vedeta cursului rămâne însă spectacolul de la final, care lasă o amprentă puternică și o amintire de neuitat în memoria participanților

Mulțumim pentru susținere partenerilor - Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, București FM, CalendarEvenmente.ro, Artwe.ro, Port.ro, IQool.ro, Anyplace.ro, Diseară.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1498722147053513/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 915

Adaugat in urma cu 3485 zile, 12 Sep. 2014

Adaugat de inculiseteatrupub

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 80

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .