poze  un minut de dans sau uf la teatrul mic
poze  un minut de dans sau uf la teatrul mic poze  un minut de dans sau uf la teatrul mic poze  un minut de dans sau uf la teatrul mic

"Un minut de dans sau UF !!!" la Teatrul Mic

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 3 Octombrie 2015 20:00
Teatrul Mic Bucuresti, Str. C-tin Mille nr. 16

Categorii: Spectacole si Filme

„E ușor să înveți un rol și apoi să-l interpretezi, dar noi vom inventa pe scenă un minut de dans, de fiecare dată altul. E multă nebunie în spatele unui minut da dans. Va fi un spectacol foarte personal și foarte greu pentru mine!”, a declarat Gigi Căciuleanu despre noua sa creație coregrafică, „UN MINUT DE DANS sau UF !!!”. Artistul va dansa din nou, pe scena pe care a debutat cu 50 de ani în urmă, în spectacolul dedicat „Măiastrei”, așa cum o numește Gigi Căciuleanu pe Miriam Răducanu. Spectacolele vor avea loc pe 3 și 4 octombrie, pe scena Teatrului Mic, la orele 20:00.

„Scena Teatrului Mic, pe care am debutat în urmă cu 50 de ani, e o scenă superbă. Spațiul în care creezi e foarte important. Teatrul Mic are un public diferit, minunat. În acest spectacol, mă voi arăta acestui public așa cum sunt, ca dansator și «făcător» de dans. Acest minut de dans nu va fi «aranjat». Nu știu cum va fi. Sunt doi dansatori, compozitorul si autorul in acest spectacol. Un alt personaj va fi, insa, Mozart. Dacă spectacolul ar fi avut alt nume, ar fi fost «Mozart Bobârnac». Aș vrea ca Mozart să dea un «bobârnac», un impuls, acestui spectacol, așa cum am primit și eu odată unul, de la Miriam Răducanu”, declară Gigi Căciuleanu.

„Ne vedem din nou, la mai puțin de un an de la premiera Fabrika, care a fost nu doar un succes, ci și o mare bucurie. S-a deschis un drum, a fost făcut un pas, acum facem altul. Gigi Căciuleanu se traduce pe sine nu doar în dans, ci și în vorbe. Gigi este și un mare poet, iar mișcarea este pentru el și artă exactă, și poezie. Publicul va recunoaște semnătura lui Căciuleanu în dansatorii săi, așa cum a recunoscut amprenta lui Miriam Răducanu asupra lui Gigi însuși ”, a declarat Gilda Lazăr, Director Corporate Affairs & Communications, JTI România, Moldova și Bulgaria.

„Gigi Căciuleanu Romania Dance Company va aduce la Teatrul Mic un public foarte special. Acest spectacol va fi unul deosebit, se întâmplă în cadrul Festivalului George Enescu, ca urmare este foarte important pentru noi. Întâlnirea pe care am avut-o cu Gigi pentru aceste două spectacole a fost ca o roata, o spirală a reîntoarcerii la tinerețe, la poezie”, a declarat Mihai Dinvale, directorul Teatrului Mic.

Muzica îi apartine „omului orchestră” Paul Ilea, supranumit cu aceasta ocazie "Mozartilea",căruia coregraful i-a cerut să plece de la temele cele mai cunoscute şi populare ale lui Wolfgang Amadeus Mozart, pe care apoi să le dezvolte în felul său, cu cât mai multă „drăgăstoasă ireverenţă”. Dansatorii lui Gigi Căciuleanu sunt Ana Vişan şi Andrei Iancu iar asistent de coregrafie, Lelia Marcu-Vladu.

Producătorul spectacolului este Fundaţia Art Production, în parteneriat cu Teatrul Mic.

Parteneri: Radio România Cultural, România Liberă, RFI România, Şapte Seri, Port.ro, Accente, Kult Studio.

Biletele se găsesc la Teatrul Mic, în reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas, benzinăriile OMV şi Carrefour) şi online pe www.eventim.ro

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/un-minut-de-dans-sau-uf-bucuresti-teatrul-mic-407471/event.html

Pret bilet: 45 - 75

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 645

Eveniment postat de organizator

art production

Adaugat in urma cu 1669 zile, 06 Sep. 2015

Adaugat de art-production

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 181

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .