poze un revelion in teatru cea de a cincea edi ie a revelionului ca
poze un revelion in teatru cea de a cincea edi ie a revelionului ca poze un revelion in teatru cea de a cincea edi ie a revelionului ca poze un revelion in teatru cea de a cincea edi ie a revelionului ca

Un revelion în teatru! - Cea de-a cincea ediție a Revelionului ca

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Decembrie 2015 19:00
IN CULISE. La Scena. Calea Calarasilor nr 55

Categorii: Spectacole si Filme

Ți-ai imaginat vreodată că poți să faci revelionul în teatru? Pe 31 decembrie de la ora 19:00, actorii În Culise te invită să petreci o noapte pe care ți-o vei aminti tot restul vieții. Cu program de spectacol și comedie românească, bucate alese și licori delicioase, cea de-a cincea ediție a Revelionului ca Altădată transformă mansarda din La Scena (Calea Călărașilor nr. 55) într-un loc ideal pentru a sărbători trecerea dintre ani.

Combinând clasicul cu neconvenționalul, Revelionul ca Altădată#5 îți oferă o experiență memorabilă și te invită într-o incursiune în lumea actorilor, să simți gustul petrecerilor care se întâmplă numai în culise. O noapte specială cu prieteni, spectacol de teatru și comedie, completate cu muzică live, dans, mâncare și băutură, care împing distracția până în zori.
Urmăm rețeta deja de succes, iar gazdele în noaptea dintre ani vor fi actorul Flooooriiiiin Frățilă și maestrul Cristian Bajora, care promit să întrețină atmosfera cu ghidușii, glume proaspete, stand up comedy și alte surprize delicioase. Ca la orice eveniment care se respectă, maeștrii de ceremonii vor fi ajutați și susținuți de o prezență feminină angelică – Teodora Roșu. Spectacolul comic va fi asigurat de actorii Alex Vlad, Bianca Mateescu, Grațiela Popa, Mihai Bădoi și Ionuț Gurgu, care vor reanima scenete celebre ale anilor ’80 și momente amuzante pe care le trăim cu toții în viețile de zi cu zi. Mai mult, în pauzele de spectacol în care mai vorbim și mai ciocnim, ne vor încânta cu muzică live artiștii Mihai Moșoi și Vasile Pitonov.
Vor fi nelipsite băuturile fine, adevărate miracole cu alcool, și meniul artizanal - o explozie de gusturi și arome tradiționale, dar și preparate din bucataria internațională – disponibile toată noaptea la open bar (cu comanda adusă la masă) și open buffet. Urechile ne vor fi răsfățate de muzica live, iar picioarele nu vor sta locului atunci când Ivanna va încălzi ringul de dans. Să ciocnim, să ne bucurăm, să ne distrăm!
Biletele se pot achiziționa ulterior rezervării din Calea Călărașilor nr. 55 (Teatrul În Culise din mansarda La Scena). Pentru informații și rezervări 0735.026.762 sau teatru@inculise.ro. Până pe data de 15 Decembrie 2015 îți poți achiziționa biletul la revelion pentru numai 300 lei. După 15 Decembrie biletul va costa 400 lei.
Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, OrașulM.eu, Radio Romania Cultural, 4arte.ro, PeLipscani.ro, Cinemagia, CalendarEvenimente.ro, Eva.ro, InOras.ro, Autentici.ro.

Mai multe detalii pe www.inculise.ro
Urmărește-ne și pe
Teatrul În Culise. Din 2011, o mică armată de actori, regizori, teatrologi, tehnicieni, spectatori și oameni care iubesc teatrul. Suntem furnizori de distracție și bucurie. O echipă de visători neîmblânziți de sistem, care-și doresc să-ți arate că teatrul poate fi viu și adevarat și că rămâne acel tip de entertainment care merită timpul tău.

Pret bilet: 300 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1024
Cuvinte cheie: Bucuresti
teodora rosu

Adaugat in urma cu 1890 zile, 24 Nov. 2015

Adaugat de Teodora13141

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 682

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .