poze  vis adaptare dupa visul unei nopti de vara la teatrul evreiesc de stat din bucuresti

"Vis", adaptare dupa "Visul unei nopti de vara" la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Martie 2010 19:00
Teatrul Evreiesc de Stat

Categorii: Spectacole si Filme

Echipa YouthBank va invita vineri, 19 martie, incepand cu ora 19.00, la Teatrul Evreiesc de Stat pentru un spectacol de zilecalde. O trupa talentata de tineri actori, pe numele sau OKaua, va pune in scena piesa Vis, adaptare dupa Visul unei nopti de vara, de William Shakespeare.

Spectacolul VIS este o piesa de rezistenta in repertoriul oricarei trupe de teatru din lume, cu atat mai mult pentru elevii-actori ai Companiei OKaua din Bucuresti. Este primul spectacol din repertoriul OKaua gandit pentru a fi jucat si in fata unui public strain.
In luna septembrie 2010, VIS va reprezenta Romania la Amsterdam Fringe Festival, cu 3 reprezentatii in limba engleza, alaturi de trupe profesioniste din mai multe tari. Pentru a raspunde cerintelor oricarui Festival, piesa a fost scurtata si adaptata, dar s-au pastrat poezia, magia, candoarea si umorul cu care a inzestrat-o Marele Will. Astfel, actorii Trupei OKaua au ocazia sa propuna spectatorilor o oferta imposibil de refuzat: Visati si bucurati-va impreuna cu noi!

Biletele pentru Vis sunt in valoare de 20 lei si pot fi rezervate la adresa spectacolvis@yahoo.com sau achizitionate de la Teatrul Evreiesc de Stat, in seara evenimentului. Toate veniturile stranse cu ocazia acestui eveniment vor contribui la formarea fondului YouthBank, din care vor fi finantate initiativele liceenilor bucuresteni, fondul strans urmand a fi dublat de BRD - Groupe Societe Generale. YouthBank este un program administrat de catre un grup de 20 de adolescenti, selectati si instruiti pentru a constitui, promova si administra un fond special destinat proiectelor implementate de catre liceeni, pentru dezvoltarea comunitatii locale. Programul incurajeaza filantropia, initiativa civica si responsabilitatea.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 596
Cuvinte cheie: vis , youthbank , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5125 zile, 17 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .