poze workshop magic la centrul cultural nicolae balcescu

Workshop Magic la Centrul Cultural Nicolae Balcescu

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Martie 2011 18:00
Centrul Cultural Nicolae Balcescu: Str.11 Iunie nr.41

Categorii: Spectacole si Filme

Cursanţii Academiei de Magie vor susţine pentru prima dată în faţa unei audienţe un mic spectacol de iluzionism, ce se doreşte a fi un laborator de cercetare în arta spectacolului de iluzionism, în care cursanţii, cei mai vechi şi ce mai noi, vor prezenta mici trucuri pe care le-au învăţat la Academia de Magie.

Cursurile Academiei de Magie, susţinute şi coordonate de Andrei Teaşcă şi asistenţii săi, se desfasoară pe perioada unui an , cursanţilor oferindu-li-se oportunitatea de a participa intr-un spectacol de iluzionism, marca Academia de Magie, mai apoi urmând ca la finalul anului să aibă loc o examinare. Cursurile abordează două direcţii principale: Iluzionism (istoria magiei, close-up, mentalism, magie de scenă, iluzii, etc.) şi Arta actorului (pantomimă, mişcare scenică, dicţie, etc.).

"Ideea unei Academii de Magie am avut-o încă de la primul spectacol de iluzionism pe care l-am făcut în România. Nu m-am gândit însă că o vom deschide atât de repede, dar nenumăratele solicitări primite atât pe email, cât şi pe blog mi-au confirmat că românii au început să descopere şi să fie interesaţi de magie. Iar atunci când îţi doreşti să promovezi arta magiei ca artă de spectacol, cel mai bine este să o predai chiar tu, să te asiguri că ea este înţeleasă la adevărata valoare. Acesta este şi motivul pentru care pe lângă cursurile de iluzionism am dorit în mod expres ca Academia de Magie să ofere şi cursuri ce ţin de Arta Actorului. Îmi doresc ca absolvenţii noştrii să devină artişti magicieni, iar diploma pe care o primesc să-şi confirme greutatea prin evoluţia lor viitoare." ne-a declarat Andrei Teaşcă, fondator al Teatrului de Magie şi singurul iluzionist român licenţiat în Arta Actorului

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 585
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4778 zile, 21 Mar. 2011

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .