poze evenimentul prosport cu bicicleta la mare la bucuresti

Evenimentul "ProSport cu Bicicleta la Mare" la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Aprilie 2014 - Duminică 27 Aprilie 2014

Categorii: Sport si Excursii , Alte Evenimente

Cu bicicleta la mare, editia 2014

In 26 si 27 aprilie 2014, Lidl si ProSport te invită să participi la o nouă aventură pe două roti în cadrul evenimentului „ProSport cu bicicleta la mare”. Pentru a deschide calea către mare si a te bucura de primii pasi pe plajă si anul acesta, pregăteste-ti bicicleta si ia-ti pachetul de start oferit de Lidl.

Sâmbătă, 26 aprilie, Lidl asteaptă toti iubitorii de ciclism în parcarea magazinului aflat pe strada Liviu Rebreanu, nr. 19, din Bucuresti, pentru a da startul celei de-a opta editii a evenimentului „ProSport cu bicicleta la mare”. Alături de participantii la cursa către mare va fi si Lucian Mîndrută, unul dintre initiatorii evenimentului.

Ca si în anii trecuti, destinatia participantilor va fi plaja din Năvodari, iar Lidl îi asteaptă în mai multe puncte de alimentare, amenajate pe parcursul traseului. În aceste puncte de alimentare, Lidl va oferi participantilor diverse alimente si apă plată, pentru ca ei să capete forte proaspete.

Pachetele de start vor putea fi ridicate de către participanti în cursul zilei de joi, 24 aprilie 2014, din parcarea magazinului Lidl din strada Liviu Rebreanu, nr. 19, din Bucureşti, în intervalul orar 10:00 – 19:30. Acestea contin produse pentru ciclism marca Crivit Sports – o pompă cu manometru, ochelari sport si o sticlă termos.
Adunarea se face la 8:00 dimineata, la magazinul Lidl din strada Liviu Rebreanu 19. Acolo vor fi si autocarele in care se pun bagajele. Se ia doar apa care trebuie sa ajunga pana la primul punct de hidratare.

INTOARCERE

Intoarcerea se face cu autocarul, duminica seara. Pentru biciclete sunt prevazute camioane, care vor insoti convoiul spre Bucuresti. Plecarea spre casa va fi organizata de pe plaja de la Navodari, la El Comandante, dupa beach-party. Ora de plecare depinde de cea de sosire, probabil ca nu mai tarziu de 21.00.

Taxa de inscriere este de 300 lei de persoana (TVA inclus).

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3629 zile, 22 Apr. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .