poze antrenament gratuit de kyokushin la budo gym club
poze antrenament gratuit de kyokushin la budo gym club poze antrenament gratuit de kyokushin la budo gym club poze antrenament gratuit de kyokushin la budo gym club

Antrenament gratuit de kyokushin la BUDO GYM CLUB

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Mai 2013 19:30 - Miercuri 1 Mai 2013
Str. Samuil Vulcan, Nr. 8, Secto5

Categorii: Sport si Excursii

Sensei Gruia Docan, presedintele clubului sportiv de karate BUDO GYM Bucuresti, anunta organizarea unui antrenament gratuit de kyokushin in data de 1 Mai 2013, si invita toti pasionatii de sport sa descopere unul dintre cele mai dure si raspandite stiluri de karate full-contact.

Antrenamentul va avea loc la sala BUDO GYM CLUB din incinta Liceului “Dimitrie Gusti”, de pe strada Samuil Vulcan, nr.8, sector 5, Bucuresti, incepand cu ora 19:30. Timp de doua ore, Sensei Gruia Docan si Senpai Damian Deheleanu vor preda tehnicile de baza ale stilului kyokushin atat membrilor inscrisi ai clubului, cat si celor din afara acestuia, care doresc sa ia parte la antrenament.

Evenimentul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la copii la varstnici, fie ca sunt cunoscatori sau nu ai vreunui stil de karate, cu conditia ca starea de sanatate sa le permita efectuarea exercitiilor, fara a-i pune in pericol. La antrenament se recomanda venirea in tinuta lejera, sport, care sa permita executia corecta a tehnicilor kyokushin predate.

Pentru a participa la antrenamentul gratuit din data de 1 Mai 2013 nu este necesara o inscriere prealabila, doritorii fiind asteptati direct la sala BUDO GYM.

-//-

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan - 6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretului si Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.

Pentru inscrieri:
BUDO GYM CLUB
Str.Samuil Vulcan, Nr.8, Sector 5, Bucuresti
http://www.budogymclub.ro (email pagina de contact)
E-mail:budo_gym_club@yahoo.com
Tel: +40 722 391 438 / +40 740 143 820
https://www.facebook.com/BudoGymClub
http://revista.budogymclub.ro/
Program: Luni si Miercuri, intre orele 19:30 – 21:30
Vineri, intre orele 18:00 – 20:00

Mai multe detalii: http://www.budogymclub.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1439

Eveniment postat de organizator

streetwisepr

Adaugat in urma cu 3991 zile, 24 Apr. 2013

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .