poze bucharest challenge cup 2014
poze bucharest challenge cup 2014 poze bucharest challenge cup 2014 poze bucharest challenge cup 2014

BUCHAREST CHALLENGE CUP 2014

Bucuresti , Bucuresti. Luni 13 Octombrie 2014 - Luni 13 Octombrie 2014

Categorii: Sport si Excursii

Pe 4 octombrie, la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti a avut loc cea de-a doua editie a BUCHAREST CHALLENGE CUP, una dintre cele mai profesioniste competitii de karate full-contact organizate in Romania. Evenimentul, recunoscut pe plan international ca parte din circuitul profesionist de karate knockdown, s-a dovedit a fi si anul acesta o reuniune la nivel inalt a unora dintre cei mai valorosi sportivi, antrenori si presedinti de cluburi din karate-ul romanesc si international.

BUCHAREST CHALLENGE CUP a reunit pe aceeasi suprafata de lupta 294 de sportivi din 32 de cluburi din intreaga tara: Bucuresti, Brasov, Arad, Sibiu, Zalau, Pitesti, Ploiesti, Giurgiu, Constanta, Piatra Neamt, Bistrita, Oradea, Buzau, Tulcea, Cluj Napoca, Galati si Rosiorii de Vede, fiind prezenti sportivi din toate organizatiile de kyokushin, dar si din cluburi de ashihara karate si shindokai.

Competitia, care anul acesta a durat 10 ore, s-a adresat atat copiilor, cat si juniorilor si seniorilor, baieti si fete, si s-a desfasurat in sistem full-contact, la final fiind acordate 164 cupe si medalii la categoria cadeti si 39 la juniori si seniori.

BUCHAREST CHALLENGE CUP nu a reunit doar sportivi de performanta practicanti de kyokushin, ci si personalitatile marcante ale karate-ului romanesc. Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat:

Sensei Ilie Ionescu - reprezentant World Kyokushin Federation (WKF) in Romania

Dl. Ticu Placinta - Presedinte Fundatia Pentru Tineret a Mun. Bucuresti (FTMB)

Shihan Florentin Marinescu - Presedinte FRAM (Federatia Romana de Arte Martiale)

Dl. Dragos Preda - Director de Cabinet al Ministrului Tineretului si Sportului

Ciprian Sora - Multiplu Campion Muay Thay, K1

Sensei Mircea Ungureanu – director de department Shotokan in cadrul Federatiei Romane de Karate (FRK)

Adrian Dejanu - Presedintele Federatiei Romane de Free Style Kick Boxing (FRFK)

Sifu Petru Grindeanu - Secretar General FRAM

Sensei Sorin Stoia - Secretar General al FRKK (Fed. Rom. de Karate Kyokushin)

Shihan Iulian Moisescu - consilier al vice-prim ministrului Romaniei.

In plus, BUCHAREST CHALLENGE CUP 2014 a avut onoarea de a-l primi ca invitat special si pe Sensei Raul Barjuan Borrego din Spania (4 Dan), parte din conducerea ALL JAPAN KYOKUSHIN UNION, care a arbitrat finalele de la juniori si seniori.

“Multumesc tuturor celor care au dat curs invitatiei clubului Budo Gym la cea de a doua editie a BUCHAREST CHALLENGE CUP. Suntem convinsi ca aceasta competitie a devenit deja una de referinta in Romania si sunt convins, de asemenea, ca in anii ce vor urma, acest eveniment sportiv va deveni unul important si in Europa (si nu numai...), prin intermediul caruia toti practicantii de kyokushin sa isi dea mana pentru a demonstra forta si unitatea stilului, asa cum ni l-a transmis Sosai Oyama!

Datorita profesionalismului cu care am organizat prima editie si succesului de care s-a bucurat, aceasta competitie a fost inclusa in calendarul Federatiei Romane de Karate Kyokushin si, de asemenea, in calendarul international al All Japan Kyokushin Union!

Faptul ca si de aceasta data evenimentul a fost posibil fara a beneficia de sponsorizare in bani, a demonstrat inca o data forta clubului nostru si puterea noastra de mobilizare, sfidand indiferenta celor care au refuzat sa ne sprijine din motive mai mult sau mai putin obiective. Acest succes nu poate decat sa ne responsabilizeze mai mult si sa ne mobilizeze mai bine pentru ca cea de-a treia editie a BUCHAREST CHALLENGE CUP, care va avea loc cel mai probabil pe 10 sau 17 octombrie 2015, sa ne duca acolo unde ne dorim si unde meritam, si anume in elita turneelor internationale de karate kyokushin!”, a declarat Sensei Gruia Docan - Presedintele Clubului Sportiv Budo Gym Bucuresti, organizator al evenimentului.

Despre editia de anul acesta, Sensei Ilie Ionescu, pionerul stilului kyokushin in Romania, a declarat: “De la turneul de anul trecut, am fost plecat prin tara sa urmaresc ce se intampla. Pot spune cu mana pe inima ca a fost cel mai bine organizat turneu pe care l-am urmarit si, de asemenea, cu un nivel tehnic foarte ridicat. In general, trimit la federatia mea europeana rapoarte despre turneele desfasurate si activitatea principalilor instructori. Daca ar fi dupa mine, sensei Gruia Docan merita tot respectul si felicitari pentru ceea ce a facut. I-as da recomandare pentru o centura superioara oricand.”

In plus, pentru sustinerea si incurajarea practicarii artelor martiale, Sensei Gruia Docan a venit cu o noua promotie la inceput de toamna – toti elevii care se inscriu in clubul Budo Gym incepand din luna septembrie a acestui an vor primi gratuit echipamentul de antrenament, constand in kimono (gi) si centura.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2671
streetwisepr

Adaugat in urma cu 3513 zile, 12 Oct. 2014

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .