poze excursie istanbul
poze excursie istanbul poze excursie istanbul

Excursie Istanbul

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 10 Martie 2010 12:13
Str.Silvestru nr.33

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 30/48

Istanbul, Capitala Europeana a Culturii 2010

Ziua 1: ora: 20:00 Plecare din Bucuresti pe ruta Giurgiu, Ruse, Veliko-Turnovo, Edirne, Istanbul

Ziua 2: Sosire la Istanbul. Cazare Hotel Grand Beyazid **** www.hotelbeyazid.com, dupa amiaza Croaziera pe Bosfor cu vizita Bazarului Egiptean si Fortareata Rumeli (excursie optionala)

Ziua 3: Mic dejun si mai apoi plecam sa exploram relicvele bizantine si cele doua continente(excursie optionala).In program sunt incluse: Sfanta Sofia, Moscheaa Sultan Ahmed, Hipodromul, Marele Bazar-pranzul- Biserica Chora-Podul Bosforului, Camlica Hill si Bedesten (expozitie de matasuri traditionale).Intoarcere la hotel seara tarziu.

Ziua 4: Mic dejun si mai apoi croaziera pe Marea Marmara pana la Insulele Printilor, locurile in care se retrageau printii bizantini, sunt faimoase pentru frumoasele paduri de pini si plaje. Cea mai mare si animata insula este Buyukada. Acolo va puteti bucura de un pranz pescaresc si o plimbare cu trasurile trase de cai, printe pini. Mai apoi va puteti relaxa pe una din numeroasele plaje cu nisip.(excursie optionala)

Ziua 5: Mic dejun si relaxare. In ultima zi va puteti bucura de o baie turceasca (optional) sau puteti sa faceti ultimele cumparaturi.Eliberarea camerelor la ora 12.00 si plecare spre Bucuresti la ora 18:00 pe ruta Edirne, Veliko Turnovo, Ruse, Giurgiu.

Pretul excursiei: 140 Euro

Pretul include: tansport cu autocar clasificat pentru cursele internationale, asigurare medicala, 3 nopti
cazare cu mic dejun in camera dubla la hotel de 4 stele, asistenta turistica cu ghid roman specializat pe destinatia Turcia.

Pretul nu include excursiile optionale

INSCRIERILE se pot face la: Y TRAVEL, Str. Silvestru 33 sect 2, Bucuresti Tel: 021-3107068, 0721.233.124, 0745.40.89.70, 0727.884.894 contact@laturci.ro www.laturci.ro


OBSERVATII:
• Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro
• Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
• Conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective.
• Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
• Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
• Locurile in autocar sunt distribuite in ordinea inscrierilor.
• Pentru Turcia nu aveti nevoie de viza insa va recomandam ca pe langa pasaport sa luati cu dumneavoastra Cartea de Identitate

Mai multe detalii: http://www.okazii.ro/catalog/38042581/Excursie-Istanbul.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1549

Eveniment postat de organizator

lifetour

Adaugat in urma cu 5168 zile, 03 Feb. 2010

Adaugat de lifetour

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .