poze moontimebike aduce cross country ul in oras
poze moontimebike aduce cross country ul in oras poze moontimebike aduce cross country ul in oras poze moontimebike aduce cross country ul in oras

MoonTimeBike aduce Cross Country-ul in oras

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 18 Octombrie 2014 18:00 - Sâmbătă 18 Octombrie 2014
Parcul Tineretului, intrarea Şincai

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 0/150

MoonTimeBike aduce Cross Country-ul in oras

Ca in fiecare an, la final de sezon, Mountain Bike-ul pune stapanire pe Parcul Tineretului, transformat in traseu montan pentru cei mai buni 150 de rideri din Romania. Chiar daca sunt obisnuiti sa participe mai mult pe trasee montane, organizatorii “Primei Evadari”, cei de la NoMad au venit cu o alternativa perfecta care sa concureze cu ambientul montan natural, chiar in mijlocul capitalei.

Cei mai buni 150 de rideri din Romania se vor alinia la start pe 18 Octombrie 2014, incepand cu ora 18.00, in Parcul Tineretului (intrarea dinspre Gheorghe Sincai) intr-o aventura de 35 de kilometri (7 tururi de aproximativ 5 km – cel mai bun timp per tura fiind de aproximativ 11 minute). Traseul va fi unul destul de dificil chiar si pentru cei experimentati, presarat cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris sau scari.

Acest eveniment spectaculos se va desfasoara la lumina facliilor si a frontalelor, Parcul Tineretului devenind scena crepusculara a competitiei ce aduce la start elita mountaibike-ului din tara.

Fiind o competitie cu nivel ridicat de dificultate, la start au fost acceptati doar concurenti cu experienta, adica cei clasati in primii 15% la Prima Evadare sau in primii 30% la maratoanele montane listate in formularul de inscriere regasit pe www.moontimebike.ro/inscriere

Printre cei care vor lua startul la cea de a treia editie MoonTimeBike se numara pe langa castigatorul de anul trecut Lucian Logigan (castigatorul editiilor 2013 si 2014 de la ”Prima Evadare” si actualul Campion Balcanic la XCO), Attila Madaras actualul Campion National la Maraton MTB, Tudor Oprea, care a reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Atena; Kelemen Arpad campion national la Maraton MTB 2013 si Ionut Sdraila actualul campion national la Maraton MTB U23. Din zona ciclismului de sosea si-au anuntat deja participarea Alex Ciocan, Marian Frunzeanu si Alexandru Stancu.

Asadar, daca doriti sa veniti sa vedeti Mountain Bike de calitate, va asteptam sambata, 18 Octombrie, incepand cu ora 18.00. Intrarea este libera, iar spectatorii isi pot incuraja concurentii preferati nu numai in zona de start si finis (Parcul Tineretului – intrarea dintre Gheorghe Sincai), ci si pe traseu, unde vor exista mai multe zone amenajate.

Fotografii amatori sau profesionisti sunt si ei invitati pentru ca cele mai apreciate fotografii vor fi premiate cu vouchere valorice FOTO HOBBY si accesorii Think Tank Photo, intr-un concurs foto cu si despre MTB XCO si multa actiune.

Eveniment organizat de NoMad Multisport, Clubul Sportiv care organizeaza cel mai mare maraton mtb din estul Europei – Prima Evadare cu peste 2800 de participanti, au una din cele mai bune si vizibile echipe de MTB din tara - NoMad Merida CST, au creat, marcat si intretinut diferite trasee de ciclism montan inclusiv cele din zona Viscri – Saschiz facute impreuna cu Fundatia Adept. Organizeaza in diferite forme de asociere cel mai mare concurs mtb corporate – Skoda Velo Challenge si Transilvania Bike Trail Race. “MoonTimeBike” se bucura de sustinerea partenerilor entuziasti Samsung Galaxy S5, Foto Hobby, Think Tank Photo, High5.

Mai multe informatii despre eveniment sunt disponibile pe www.moontimebike.ro sau pe pagina de facebook oficiala www.facebook.com/MoonTimeBike

Persoana de contact:
Daniel Sardan / Presedinte Clubul Sportiv Nomad Multisport
dan@nomadmultisport.ro / www.nomad-team.ro

Mai multe detalii: http://moontimebike.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1365
Cuvinte cheie: moontimebike , mtb , xco , Evenimente Bucuresti
maria rus

Adaugat in urma cu 2614 zile, 13 Oct. 2014

Adaugat de divainbocanci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 26 Nov 2021 - 9 Dec 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 26 Nov 2021 - 9 Dec 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 26 Nov 2021 - 9 Dec 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 26 Nov 2021 - 9 Dec 2021
  • Ai ceva de zis?

    .