poze performanta pe linie la budo gym club
poze performanta pe linie la budo gym club poze performanta pe linie la budo gym club

Performanta pe linie la Budo Gym Club

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Iunie 2013 - Sâmbătă 29 Iunie 2013
Samuil Vulcan, Nr.8

Categorii: Sport si Excursii

Prima jumatate de an a adus clubului Budo Gym Bucuresti o bine meritata recunoastere a performantei. Atat echipa de conducere Budo Gym Club, cat si sportivii antrenati de aceasta au adus in ultimele sase luni numeroase premii si distinctii care valideza pozitia de top in randul cluburilor sportive de karate din tara.

Sensei GruiaDocan (6 dan jiu-jitsu, 3 dan kyokushin) a primit certificatul oficial emis de organizatia internationala All Japan Kyokushin Union, devenind astfel, unul din cei cinci instructori din Romania recunoscuti oficial de una dintre cele mai importante organizatii de profil din lume.

Certificatul, semnat de insusi Presedintele All Japan Kyokushin Union, Yoshikazu Koi, valideaza pe plan international “insusirea artei, tehnicilor si spiritului de Kyokushin – Karate” de catre Sensei Gruia Docan, si autorizeaza activitatea clubului BUDO GYM in raport cu standardele All Japan Kyokushin Union.

Senpai Damian Deheleanu si Senpai Daniel Pantiru au absolvit la sfarsitul lunii trecute Scoala Nationala de Antrenori, castigand competenta de antrenori in Arte Martiale de Contact - Kyokushin Karate. Dupa doi ani de pregatire intensa, cei doi Senpai ai Clubului Budo Gym au promovat cu succes examenele scrise si practice la materii precum: Teoria Antrenamentului Sportiv, Pedagogia Sportului, Anatomie, Fiziologie, Biomecanica, Ergofiziologie, Masajul sportiv - Recuperare - Refacere, Psihologia Sportului, Legislatia Sportului, Cunoasterea, Prevenirea si Combaterea Doppingului, Ergo-fiziologie sau Marketing Sportiv. Printre profesorii celor doi Senpai s-au aflat si respectatii Prof. Dr. Dorel Tocitu (Biochmie) si Prof.Univ. Dr. Pierre de Hillerin (Biomecanica).

Nivelul de performanta atins de instructorii Budo Gym Club s-a reflectat si in rezultatele sportivilor antrenati de acestia. Astfel, de la inceputul anului si pana in prezent, Clubul Budo Gym se poate mandri cu un titlu de Campion European la Campionatul European de Karate Kyokushindin Germania, dar si cu alte premii, precum: 2 medalii de aur la Gala de Kickboxing “Golden League”, 4 titluri de campion national, 2 titluri de vicecampion national si 3 medalii de bronz la Campionatul National de Karate Kyokushin.

- //-

Clubul sportiv Budo Gym a fost infiintat in anul 2007 in Bucuresti, de catre Sensei Gruia Docan - 6 dan jiu-jitsu,3 dan kyokushin, primul roman care a urcat pe podium la o competitie internationala de kyokushinkai - categoria +90kg (argint la Campionatele Internationale de Kyokushinkai din 1995) si actualul presedinte al clubului. Clubul Budo Gym este recunoscut pentru performantele obtinute de-a lungul timpului la competitiile nationale si internationale, frecventa evenimentelor organizate si conditiile bune de desfasurare a antrenamentelor. Cursurile sustinute la BudoGym se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si respecta intru totul normele de siguranta impuse de Ministerul Tineretuluisi Sportului, precum si de organizatiile nationale sau internationale de profil.
Promo: http://www.youtube.com/watch?v=CknV3jTGVJ4

Pentruinscrieri:
BUDO GYM CLUB
Str.Samuil Vulcan, Nr.8, Sector 5, Bucuresti
http://www.budogymclub.ro (email pagina de contact)
E-mail:budo_gym_club@yahoo.com
Tel: +40 722 391 438 / +40 740 143 820
https://www.facebook.com/BudoGymClub
http://revista.budogymclub.ro/
Program: Luni si Miercuri, intre orele 19:30 – 21:30
Vineri, intre orele 18:00 – 20:00

Mai multe detalii: http://www.budogymclub.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1450
streetwisepr

Adaugat in urma cu 3949 zile, 27 Iun. 2013

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .