poze  saptamana campionilor la afi palace cotroceni

„Saptamana campionilor” la AFI Palace Cotroceni

Bucuresti , Bucuresti. Luni 7 Aprilie 2014 13:00 - Sâmbătă 12 Aprilie 2014
Str. Vasile Milea nr. 4

Categorii: Sport si Excursii

Intre 7 si 12 aprilie, AFI Palace Cotroceni va gazdui „Saptamana campionilor”, in cadrul proiectului educational „Scoala Altfel”. „Saptamana campionilor” da posibilitatea copiilor de a se intalni in fiecare zi cu mari campioni ai Romaniei din diferite sporturi, printr-o actiune organizata de AFI Palace Cotroceni si CSA Steaua Bucuresti.

De-a lungul timpului, prin activitatile si zonele de relaxare puse la dispozitie in incinta centrului comercial, AFI Palace Cotroceni a sustinut sportul si sanatatea prin sport, pentru un stil de viata echilibrat. In acest an, AFI Palace Cotroceni a ales sa marcheze saptamana educativa “Altfel” printr-o serie de manifestari sportive, cu participarea unor mari nume din lumea sportului.
Timp de sase zile, intre 13:00 si 15:00, sase campioni romani vor intra in dialog cu toti copiii prezenti in AFI Palace Cotroceni, dezvaluindu-le secretele din spatele performantelor, oferind autografe si premii speciale.
In “Studioul Campionilor”, amplasat langa patinoarul din AFI Palace Cotroceni, copiii, parintii, cadrele didactice si ceilalti vizitatori ii vor putea intalni pe:
- Camelia Potec, campioana olimpica la inot (luni);
- Virgil Stanescu, capitanul echipei de baschet Steaua (marti);
- Sandra Izbasa, dubla campioana olimpica la gimnastica (miercuri);
- Alina Dumitru, campioana olimpica la judo (joi);
- Vasile Stanga, golgheterul campionatului mondial de handbal din Spania, 1982 (vineri);
- Ana-Maria Branza, dubla campioana mondiala la scrima (sambata).
Pe durata intalnirilor, pe patinoar vor fi prezentate momente de patinaj artistic si diferite actiuni sub conducerea instructorilor de fitness din cadrul salii Pure Health & Fitness din incinta centrului comercial. De asemenea, copiii prezenti in “Studioul Campionilor” vor putea beneficia de lectii gratuite de hochei si patinaj si vor putea castiga carduri cu autografele marilor campioni, abonamente la bazinul olimpic de inot Steaua si diverse alte cadouri puse la dispozitie de colaboratorii AFI Palace Cotroceni.
In plus, AFI Palace Cotroceni si partenerii sai ofera pachete speciale pentre prescolari, elevi si tineri:
- Cinema City pune la dispozitie bilete la film la preturi speciale (mai multe detalii despre filmele incluse in program sunt disponibile pe site-ul Cinema City si pe pagina de Facebook), pentru copiii sub 10 ani si pentru grupuri.
- Patinoarul Cotroceni on Ice ofera preturi preferentiale pentru copii, elevi si studenti.
- Amckart (karting) ofera reduceri de 20% la pretul biletelor pentru copii, elevi si studenti.
- Vans ofera o reducere de 25% pentru tinerii ce viziteaza magazinul din AFI Palace Cotroceni.

„Scoala Altfel” este o saptamana special selectata de Ministerul Educatiei Nationale pentru a fi dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare. Scopul acestui program este implicarea tuturor copiilor prescolari, a elevilor si a cadrelor didactice in diverse proiecte care sa raspunda intereselor si preocuparilor copiilor, care sa le puna in valoare talentele si abilitatile si sa le stimuleze participarea la actiuni cat mai variate.
Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, cel mai mare patinoar aflat in interior (aproximativ 1.000 mp) - deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric, o pista de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni il reprezinta programul sau de functionare non-stop. Hipermarketul real- este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor pana la miezul noptii in zilele vineri, sambata si duminica, iar zona de fast food, restaurante si atractii pana tarziu in noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Statia de metrou cea mai apropiata de mall este Politehnica, iar autobuzele si tramvaiele care au statie in fata mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Mai multe detalii: http://www.aficotroceni.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 651

Eveniment postat de organizator

golin harris pr

Adaugat in urma cu 2365 zile, 04 Apr. 2014

Adaugat de Golin Harris PR

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .