poze subway merge pe via sport pana la capat

SUBWAY® merge pe VIA SPORT până la capăt

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 August 2014 22:00
Bulevardul Kisselef

Categorii: Sport si Excursii

SUBWAY® anunță parteneriatul cu VIA SPORT, devenind un suporter activ pentru un stil de viață echilibrat

SUBWAY® anunță parteneriatul cu VIA SPORT, devenind un suporter activ pentru un stil de viață echilibrat. Astfel, în perioada 22-25 august toți pasionații de mișcare în aer liber sunt invitați la Cupa ”Fresh Ping Pong”, un campionat de ping pong pentru amatori. Pentru a încuraja mișcarea în aer liber, pe data de 23 august SUBWAY® îi premiază pe cei care vor accepta provocarea și vor intra în competițiile de ping pong. Noul parteneriat cu VIA SPORT încurajează un stil de viață echilibrat care are la bază mișcarea susținută și dieta cu alimente proaspete. Astfel, competițiile în aer liber subliniază misiunea SUBWAY® de a veni în întâmpinarea clienților cu cele mai proaspete ingrediente pentru o viață activă, mereu în mișcare.
”Suntem mândri să fim partenerii celui mai cunoscut și longeviv eveniment din București dedicat iubitorilor sportului. Parteneriatul cu VIA SPORT reprezintă un alt pas important prin care SUBWAY® susține un stil de viață activ în care mișcarea face parte din rutina zilnică. SUBWAY® este un avocat al importanței mișcării și prin parteneriatul cu VIA SPORT ne unim vocile pentru a face un apel către toți cei care vor să pună exercițiile fizice în agenda lor zilnică. Ingredientele proaspete din meniul SUBWAY®, alături de antrenamentele în aer liber sunt coordonatele unui weekend ce va încheia o vară fresh.”, a declarat Fabiola Gallegos Rios, SUBWAY® Marketing Manager CEE.
Într-o atmosferă proaspătă și sănătoasă, departe de traficul intens, SUBWAY® schimbă regulile distracției cu unul dintre cele mai iubite și atractive sporturi. Vizitatorii vor avea ocazia să intre în competiția de ping-pong în confruntări de unu la unu, sau la dublu, pentru a câștiga premiile oferite de SUBWAY®.
”Ne-am bucurat de inițiativa celor de la SUBWAY® de a se alătura proiectului nostru pentru că avem același numitor comun: de a schimba comportamentul oamenilor pentru a adopta un stil de viață sănătos. Anul acesta celebrăm a-5-a ediție VIA SPORT și suntem încântați să avem alături parteneri puternici, precum SUBWAY®”, a declarat Dan Dumitrescu, Project Manager, VIA SPORT.
VIA SPORT este un proiect ambițios care își propune să promoveze activitatea fizică în rândul bucureștenilor. În fiecare vară, pe parcursul a nouă weekend-uri, Bulevardul Kisselef devine inima sportului bucureștean.
Rămâneți conectați pentru a descoperi universul SUBWAY® pe pagina de Facebook www.facebook.com/subwayro sau vizitați site-ul: www.subwayro.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 720
people

Adaugat in urma cu 3508 zile, 21 Aug. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .