poze vertical step maraton

Vertical Step Maraton

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Noiembrie 2010 - Duminică 28 Noiembrie 2010
Str. Baicului 80

Categorii: Sport si Excursii

In weekend – ul 27 – 28 noiembrie, sala de escalada Vertical Spirit din Str. Baicului 80, va gazdui cea de-a doua editie a concursului „Vertical Step Maraton”.

Evenimentul va fi atat unul aniversar, deoarece Sala de Escalada din Baicului implineste un an, dar in acelasi timp dorim sa il „reeditam” an de an, pastrand conceptul de „maraton pe verticala”.

Ca si la editia precedenta competitia va consta intr-un „mix” de escalada si bouldering : 45 de rute de bouldering si 32 de escalada, avand grade de dificultate foarte variate, atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai buni. Datorita numarului foarte mare de trasee (care implicit ii vor solicita la maximum pe participanti) si din dorinta de a evita aglomeratia, concursul va dura doua zile: in prima zi se vor desfasura „calificarile”, iar in cea de-a doua „finalele”. Paticipantii se vor putea inscrie intr-una din cele 3 categorii: Master baieti, Open baieti, Open fete, pentru fiecare categorie urmand sa se alcatuiasca un clasament separat.

Traseele de escalada vor putea fi catarate doar in maniera cap de coarda, corzile fiind puse la dispozitie de catre noi, organizatorii.

Anul acesta Vertical Step Maraton va cuprinde si Campionatul National de Escalada Dificultate pentru Copii si Juniori. Competitia se va desfasura conform regulamentului IFSC si se adreseaza copiilor si juniorilor cu varste cuprinse intre 6 si 19 ani. Lansam pe acesta cale o invitatie catre toate cluburile sportive din tara care „cresc” mici cataratori, dar si catre parintii acestora de a sprijini participarea micilor sportivi la acest concurs. In sprijinul acestei initiative, participarea la Campionat a copiilor si juniorilor nu este conditionata de apartenenta la un club sportiv afiliat la FRAE.

Mai multe detalii: http://verticalstep.verticalspirit.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 619
Cuvinte cheie: Bucuresti
george

Adaugat in urma cu 4457 zile, 16 Nov. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .