poze  yoga padel i distrac ie in parklake garden

Yoga, Padel și distracție în ParkLake Garden

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 16 Iunie 2019 08:45 - Luni 1 Iulie 2019
ParkLake Shopping Center Str. Liviu Rebreanu nr. 4, Sector 3

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 100/2000

În perioada 16 iunie – 7 iulie, în fiecare duminică, între orele 8:45 – 11:00, ParkLake Shopping Center îi invită pe bucureșteni să descopere și să exerseze un stil de viață sănătos, prin practica Yoga în aer liber.

În plus, cei care doresc să se bucure de sport și socializare în același timp, terenurile de padel și terenul multifuncțional din ParkLake Garden sunt locurile ideale pentru o vară perfectă.

Ședințele de Yoga organizate de centrul comercial ParkLake vin în întâmpinarea membrilor comunității care își doresc să includă în programul unei vieți agitate și momente de relaxare și re-echilibrare fizică, psihică și emoțională. Printre sesiunile de shopping obișnuite, activitățile în familie sau alături de prieteni, aceștia sunt acum așteptați să includă experiența uneia dintre cele mai vechi practici fizice, mentale și spirituale din lume și să se bucure de efectele benefice ale acesteia.

Ghid în această călătorie va fi Maria Nadolu – instructor de Yoga și exploratoare entuziastă a acestei lumi. În ultimii ani, ea a călătorit și locuit în Europa, Africa, Asia de Sud-Est și America, descoperind și învățând de la diversele popoare în mijlocul cărora a trăit. Crezând cu tărie în faptul că, îmbrățișându-ne trecutul, putem să ne bucurăm de o experiență mai profundă a prezentului, Maria îmbină totodată practica Yoga cu informațiile și înțelepciunea deprinse din studiul artei și istoriei, dar și a numeroaselor civilizații întâlnite în multele sale călătorii.

Yoga, Padel și distracție în ParkLake Garden

Pentru persoanele care preferă un sport mai dinamic, vara aceasta la ParkLake, distracția include activități pe cele două terenuri de padel și pe terenul multifuncțional potrivit pentru tenis, mini-fotbal, volei sau baschet, special pregătite pentru un public activ și dornic de interacțiune. Cunoscut drept sport de socializare, padelul se joacă în echipe de două persoane, fiind la intersecția dintre tenis și squash. Datorită caracterului său dinamic, acesta se bucură de succes atât în rândul sportivilor de performanță, cât și în rândul familiilor cu copii, sau a grupurilor de prieteni dornici să petreacă timp împreună, în aer liber.
Pentru o vară activă și un stil de viață sănătos, sportul în aer liber este ingredientul secret!

Participarea la ședințele de Yoga este gratuită, prin înscriere în prealabil la InfoDesk-ul centrului comercial, iar închirierea terenurilor de padel și a celui multifuncțional se face, de asemenea, la InfoDesk, sau la numărul de telefon 0757 353 014.Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar și programul complet găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/ParkLakeShoppingCenter/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1046
Cuvinte cheie: Sport , padel , parklake , yoga , Evenimente Bucuresti
ioana marin

Adaugat in urma cu 1753 zile, 10 Iun. 2019

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .