poze decembrie de neuitat in liberty center

Decembrie de neuitat in Liberty Center

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 29 Noiembrie 2013 - Duminică 22 Decembrie 2013
Str. Progresului nr. 151-171

Categorii: Targuri , Alte Evenimente

In luna decembrie, Liberty Center se transforma in Casa Mosului si isi asteapta vizitatorii cu premii si multe surprize, concursuri si colinde, parte a unei campanii menita sa aduca in prim-plan traditiile si spiritul Craciunului.

In perioada 29 noiembrie – 22 decembrie, cei care achizitioneaza produse de minimum 50 de lei din magazinele din Liberty Center pot castiga numeroase premii zilnice, prin tragere la sorti, precum si una dintre cele cinci tablete Samsung la finalul campaniei, un cadou perfect de pus sub brad.

Cumparatorii pot castiga si premii instant daca se intalnesc cu promoterii Liberty Center si se joaca in aplicatia „Cumperi si Castigi”. Inscrierea in cursa pentru cele cinci tablete Samsung se poate face prin intermediul paginii de Facebook www.facebook.com/LibertyCenterMall, introducand numarul de pe bonul de cumparaturi in aplicatia „Cumpara cadouri din Liberty Center si castiga premii cat Sacul Mosului”. Extragerea castigatorilor va avea loc luni, 23 decembrie.

Cei mici sunt si ei in prim-plan in luna decembrie si vor avea parte de multe surprize. Mos Craciun si spiridusii sai ii asteapta pe prichindei in casa lui Mos Craciun, in perioada 6 - 23 decembrie, pentru a le asculta dorintele legate de cadouri. La plecare, copiii vor lua cu ei o fotografie cu Mosul. Și pentru a imbina utilul cu placutul, cei mici sunt invitati sa participle la ateliere unde invata cum sa prepare un cozonac pe gustul Mosului, iar spiridusii ii vor astepta si ei pentru sesiuni de pictura pe fata si multe alte ateliere.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3794 zile, 29 Nov. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .