poze suvenir de bucuresti editia de iarna 2011
poze suvenir de bucuresti editia de iarna 2011 poze suvenir de bucuresti editia de iarna 2011 poze suvenir de bucuresti editia de iarna 2011

Suvenir de Bucureşti Editia de iarnă 2011

Bucuresti , Bucuresti. Joi 8 Decembrie 2011 12:00 - Marţi 10 Ianuarie 2012
Str Academiei nr 15

Categorii: Targuri , Expozitii si Lansari de carte

Expoziţia cu vânzare găzduieşte numeroase obiecte originale realizate de artişti cu un simţ plastic unic si are porţile deschise de sărbători pentru toţi iubitorii de frumos in perioada 1 decembrie 2011 – 10 ianuarie 2011, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 11 la ora 19, iar sâmbăta de la ora 10 la ora 14, la ELITE ART GALLERY ( Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti), din strada Academiei, nr.15

Veţi găsi la noi câte ceva pentru fiecare; de la tablouri înfăţişând diverse faţete ale capitalei noastre, până la ceramică fină, decoraţiunile, bijuteriile ori accesoriile şi pălariile de damă, toate vă vor aduce aminte negreşit de Micul Paris, fiind menite să vă mângâie sufletul şi să vă încânte ochiul cu dulci amintiri.
De la acuarelele de o deosebită sensibilitate ale Gabrielei Drăghici sau ale lui Corneliu Drăgan Targoviste, la peisaje in ulei ale lui Vitalie Butescu care să transmită în cel mai sensibil mod emoţia sărbătorilor.
De la obiectele originale ale artiştilor Cătălin Oancea si Ileana Oancea, la oglinzile pictate ale artistei Iordan Beatrice si la obiectele din material ceramic ale artistelor Adina Cioran si Aniela Ovadiuc, care sa va împodobească sufleul si casa.
Să nu uităm de obiectele de cult: cruci pe lemn cu decoraţii din flori naturale prinse in ceară sau cruci pictate, icoane pe sticla realizate de catre Oana Pop si Ileana Dragomirescu si chiar cărti de rugăciuni legate in piele de Iuliana Mateescu.
Nici amatorii de accesorii si bijuterii nu vor fi dezamăgiţi. Anul acesta artistele Carmen Emanuela Popa si Celea Ileana Roxana ne încântă cu minunate creaţii potrivite oricărui stil vestimentar.

Si daca nu aveţi timp sa cotrobăiţi oraşul după cadouri, va invitam cu drag in magazinul nostru virtual www.suvenirdebucuresti.ro , care va asteapta cu cadouri originale pentru persoanele iubite, de la tablouri de colectie la cutiuţe ceramice pentru bijuterii.

Mai multe detalii: http://suvenirdebucuresti.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1764

Eveniment postat de organizator

eliteart galerie

Adaugat in urma cu 4495 zile, 08 Dec. 2011

Adaugat de EliteArt7623

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .