poze festivalul cireselor 14 17 iunie parcul national bucuresti
poze festivalul cireselor 14 17 iunie parcul national bucuresti poze festivalul cireselor 14 17 iunie parcul national bucuresti poze festivalul cireselor 14 17 iunie parcul national bucuresti

FESTIVALUL CIRESELOR!! 14-17 IUNIE, PARCUL NATIONAL BUCURESTI

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Iunie 2018 11:00 - Duminică 17 Iunie 2018
Parcul National Lia Manoliu, Bd-ul Basarabia (fost 23 August)

Categorii: Targuri , Jocuri si Concursuri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/3000

STARTUL VACANTEI IL DAM IMPREUNA LA " FESTIVALUL CIRESELOR" DIN PARCUL NATIONAL! UN EVENIMENT SAVUROS SI RACOROS AL TRUFANDALELOR VERII..CIRESE, VISINE, CAISE, CAPSUNI, PEPENI SI MULTE ALTE FRUCTE DE SEZON AROMATE SI GUSTOASE!!

In perioada 14-17 Iunie, in PARCUL NATIONAL din Capitala ( sect.2 Bucuresti) se instaleaza vacanta de vara!
De ce sunt legate zilele vacantei de vara si amintirile din copilarie ale fiecarui dintre noi? Nu-i asa ca de CIRESE?
Delicioasele cirese sunt o amintire cu gust a copilariei frumoase, cerceii facuti din cirese erau ceva de basm pentru fetite, parfumul ciresilor, dulceturile si bunatatile facute de bunici, prajituri, inghetata, toate ne amintesc de minunata vacanta de vara.
Dor de cirese? Dor de bucuria copilariei? Vino sa sarbatorim impreuna plini de bucurie si cu bunatati care mai de care mai alese, weekend-ul acesta, in PARCUL NATIONAL!!
VEDETELE weekend-ului si ale sezonului vor fi:
CEA MAI LUNGA PLACINTA DE VARA CU CIRESE SI VISINE, ce va masura nu mai putin de 30 de metri, preparata de gospodine iscusite chiar sub ochii pofticiosilor! Pentru a incanta gusturile tuturor participantilor, aceasta va fi preparata din fructe proaspete de sezon, iar pentru prepararea ei se vor folosi 100 kg de cirese, 100 kg de visine, 200 kg de faina, 100 kg de zahar, 50 l smantana, 50 l lapte, 300 de oua, 10 kg drojdie, 2 kg sare, 10 lamai, multa migala si mult suflet.
Recordurile culinare continua cu o cantitate maaareee cat vacanta de vara de COMPOT DIN O TONA DE VISINE!!! (asa-i ca suna minunat cu gheata?).
Pe langa bunatatile preparate din cirese si visine, am pregatit la foc continuu multe surprize... delicios de placute! FRUCTE de tot felul, capsuni, zmeura, piersici, caise, mure, fragute, sucuri si limonade racoritoare din fructe, smoothie-uri de tot felul, milkshake-uri racoroase, inghetata artizanala, inghetata de casa, cheesecake, dulceturi de visine si de cirese, papanasi si placinte cu dulceturi fine si proaspete, si surprizele nu se opresc aici.
Vreme frumoasa, iarba verde, zona de distractie pentru cei mici, muzica si activitati pentru intreaga familie, aceasta este reteta perfecta pentru primele zile de vacanta si pentru un weekend reusit!
Nu vor lipsi preparatele la gratar, de la coaste de porc si carne de vita, peste, fripturi, muschiuleti de porc, frigarui, carnati traditionali romanesti, bulz din branza proaspata, pastrama care va sfarai pe gratare, carnati de Plescoi, mici, costite, ciolane si multe alte carnuri aromate, stropite din belsug cu hectolitri de bere, pana la kebab turcesc, burgeri, mancaruri din bucataria traditionala spaniola, toate preparate gatite si aduse special pentru voi, menite sa bucure toate gusturile.
La desert va mai asteapta plăcinte maramureşene, cozonaci si poale-n brau moldovenesti, placinte din fructe proaspete de sezon, dulciuri felurite feluri, ciocolata de casa, turta dulce, dulciuri orientale, sucuri din fructe proaspete si multe alte delicii.
Meşterii populari vin şi ei la festival, cu cele mai frumoase cadouri si exponate lucrate manual cu multa maiestrie, ii cu motive nationale, genți din piele naturală, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticlă.
Toate aceste surprize va asteapta weekend-ul acesta, de joi pana duminica, in Parcul National din Capitala, unde va asteptam cu drag!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3776

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2116 zile, 12 Iun. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .