poze targul de martisoare divertiland spring fest 2017
poze targul de martisoare divertiland spring fest 2017 poze targul de martisoare divertiland spring fest 2017 poze targul de martisoare divertiland spring fest 2017

Targul de Martisoare „Divertiland Spring Fest” 2017

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 26 Februarie 2017 10:45 - Duminică 26 Februarie 2017
Divertiland Playland, Sos. Pipera nr. 59, Sector 2, Bucuresti

Categorii: Targuri , Petreceri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 1000/2000

Divertiland Playland si Centrul de activitati „Bursuceii Veseli” organizeaza cel mai mare targ de Martisor dedicat micilor antreprenori! Divertiland Playland organizeaza duminica, 26 februarie 2017, intre orele 10:00-18:00, Targul de Martisoare „Divertiland Spring Fest”, editia a II-a. Aflat la cea de-a doua editie, evenimentul gazduieste peste 20 expozanti (gradinite si scoli) care vor dona in scop caritabil 50% din vanzarile de martisoare asociatiei partenere „Taxiul cu Bomboane” pentru a finanta Centrul „Bomboland” - cel mai nou proiect al asociatiei dedicat copiilor cu nevoi speciale sau pacienti ai spitalelor de pediatrie, precum si pentru copii si adolescenti din medii defavorizate. Programul de distractie la Playland (la pretul special de 35 lei / copil, adultii au acces gratuit) este completat de numeroase momente artistice Cei mici vor putea participa si la ateliere de creatie sau de face painting organizate la standuri.

Duminica, 26 februarie 2017, intre orele 10:00-18:00, la Divertiland Playland Pipera are loc Targul de Martisoare „Divertiland Spring Fest”, editia a II-a.
Evenimentul este organizat de Divertiland Playland impreuna cu Centrul „Bursuceii Veseli”, in parteneriat cu Asociatia "Taxiul cu Bomboane".
Targul gazduieste peste 20 expozanti (gradinite si scoli) care vor dona 50% din vanzarile de martisoare asociatiei partenere „Taxiul cu Bomboane” pentru a finanta Centrul „Bomboland” - cel mai nou proiect al asociatiei dedicat copiilor cu nevoi speciale sau pacienti ai spitalelor de pediatrie, precum si pentru copii si adolescenti din medii defavorizate.
Evenimentul are un dublu scop: incurajarea copiilor sa dobandeasca spirit antreprenorial, dezvoltarea creativitatii si a abilitatilor de lucru in echipa, dar si o importanta latura caritabila prin donatiile din incasarile obtinute din vanzari, care vor ajunge la micii beneficiari ai Centrului “Bomboland”.
Programul de distractie (la un pret special!) este completat de momente artistice sustinute de copii din cadrul Studio Intermezzo, Scoala de Dans Dance World, Trupa Pasitos, Victoria dance Studio, Gradinita „Avram Iancu” sau Centrul „Bursuceii Veseli”. Cei mici vor putea participa si la ateliere de creatie sau de face painting organizate la standuri.

„Divertiland Playland reprezinta locatia perfecta pentru organizarea unor astfel de manifestari, prin adaptabilitatea spatiului, prin accesibilitatea locatiei si prin faptul ca vine cu o completare pe parte de distractie, prin intermediul atractiilor unice puse la dispozitia vizitatorilor. Astfel, pe langa targ si achizitionarea de martisoare pentru cei dragi, vizitatorii pot petrece cateva ore de distractie in familie, testand singura partie acoperita de schi din Romania, derdelusul, pista de karting si multe alte atractii. De asemenea, special pentru data de 26 februarie, pretul biletelor de acces, care includ si utilizarea tuturor atractiilor si echipamentelor specifice, este de 35 lei pentru copii , adultii beneficiind de intrare gratuita ”, a declarat Antony Lourezos, General Manager, Divertiland.

Despre Divertiland Playland
Divertiland Playland este primul parc de distracții indoor din capitala. Acesta este localizat intr-un spațiu de peste 5.000 m², situat în incinta Atlas Business Center din Pipera.

Despre "Bursuceii veseli"
Centrul de Activitati pentru copii „Bursuceii Veseli” ofera o gama larga de activitati care include: cursuri de inot si de educatie acvatica pentru copii de la 4 luni la 10 ani, activitati educative tip After School sau pentru prescolari, cursuri optionale variate, evenimente si petreceri pentru copii la piscina.



Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/677671052413570/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
bursuceii veseli

Adaugat in urma cu 2619 zile, 16 Feb. 2017

Adaugat de Cristina Chelaru

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .