poze festivalul nedeia de mai parcul national bucuresti

FESTIVALUL NEDEIA DE MAI, Parcul National Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Mai 2017 - Duminică 21 Mai 2017
PARCUL NATIONAL sector 2

Categorii: Targuri , Spectacole si Filme , Muzica si Concerte

NEDEIA DE MAI Aducem traditia pastorala cu basme in bucate si reiterarea unor ritualuri stravechi. Incingem gratarele, framantam placinte mocanesti si pregatim un balmos traditional, cu muzica buna si spectacole dedicate. Va asteptam cu mult drag! Dati cu share si invitati-va prietenii! #traditiacontinua #bucatedepoveste #balmos #stanaSiCiobani #sustinemTraditia

Aducem traditia pastorala cu basme in bucate si reiterarea unor ritualuri stravechi. Incingem gratarele, framantam placinte mocanesti si pregatim un balmos traditional, cu muzica buna si spectacole dedicate. Va asteptam cu mult drag! Dati cu share si invitati-va prietenii! #traditiacontinua #bucatedepoveste #balmos #stanaSiCiobani #sustinemTraditia

Din vremuri străvechi când se păstrau cu sfinţenie reţete gustoase cu bucate preparate doar la zile mari de sărbătoare. Aducem legendele culinare cu gust ales şi arome savuroase în Parcul Naţional din Sectorul 2, la FESTIVALUL NEDEIA DE MAI!
Transhumanța în spațiul românesc a fost practicată din vechime în regiunea Brașovului și Sibiului de unde am adus producătorii autentici ce păstrează tradiţia. Păstoritul este perceput în mitologia noastră ca un drum cu caracter sacru, asemănat drumului Soarelui pe cer, pe parcursul anului.

Zeci de producători şi meşteri populari iscusiţi, veniţi din toate colţurile ţării, vă aşteaptă în Parcul Naţional din Capitală, cu produse pe alese. Vă puteţi înfrupta din grătare aromate, bulz tradiţional, pregătit de cele mai iscusite gospodine, grătare, mititei, frigărui şi fripturi. Toate aceste bunătăţi vor fi stropite cu bere... din belşug!
În plus, comercianţii vă oferă cele mai originale cadouri, decoraţiuni şi obiecte de artizanat, realizate de către artişti handmade, dar şi dulciuri variate (turtă dulce, kurtos kalacs, îngheţată, siropuri şi dulceţuri, toate, pregătite în casă).
Iar, pentru că petrecerea să fie completă, vom aduce la festival muzică pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele: etno, dance dar şi folclor autohton.
Intrarea este liberă de dimineaţă şi până seara târziu!!

Mai multe detalii: http://www.visionimprove.ro/nedeia-de-mai-18-21-mai-parcul-national-bucuresti/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1924
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 888 zile, 16 Mai. 2017

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 113

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 27 Oct 2019 - 27 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .