poze 3r yard sale excelsior
poze 3r yard sale excelsior poze 3r yard sale excelsior

3R Yard Sale Excelsior

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Ianuarie 2015 11:00 - Duminică 1 Februarie 2015
Galeriile Excelsior Str. Toma Caragiu nr. 3 (intrare din Ion Ghica), Piata Universitatii, in spatele Muzeului de Istorie al Bucurestiului (Palatul Sutu) vis-a-vis de Cinema PRO.

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 20/0

Cele mai mici preturi pentru lucruri de cea mai buna calitate

Vom face un prim Yard-Sale, dar nu vrem sa pacalim pe nimeni: nu avem o gradina (Yard), cel putin nu acum, iarna, poate mai la vara. Dar cum sa numim pe intelesul tuturor, un targ in care oameni simpatici vor vinde ceea ce le prisoseste de prin dulapuri, sertare si etajere? Vorbim despre haine noi de dama sau barbatesti pe care le-au primit in dar dar nu se asorteaza cu nimic din garderoba lor, sau haine superbe purtate doar o data la o petrecere cu care nu se mai pot etala si a doua oara in acelasi cerc de prieteni, sau haine aproape noi pe care le-au purtat copii lor doar de cateva ori si apoi le-au ramas mici, sau obiecte de decor care nu se mai potrivesc noului concept de amenajare a livingului, sau pantofi cu tocuri prea inalte pe care nu i-au putut purta desi li s-au parut irezistibii in magazin. Ne-am gandit sa-i spunem totusi Yard-Sale pentru ca trebia sa poarte un nume si pentru ca probabil, din filmele americane, toate lumea cunoaste conceptul de a-ti scoate in gradina, la vanzare, acest gen de lucruri, nu neaparat cand ai nevoie de ceva bani ci mai ales cand in casa ajungi in timp sa nu mai ai suficiente spatii de depozitare pentru lucruri "aproape noi noute" pe care sigur nu le mai folosesti, dar de care nu te induri sa te desparti pentru ca sunt "prea bune". Nu e un "talcioc" pentru ca la acest targ nu se va vinde orice ci doar imbracaminte, incaltaminte, posete si accesorii, obiecte de decor, bijuterii si podoabe. Nu este nici un targ de vechituri, pentru ca se vor vinde doar lucruri noi, "ca si noi" si "aproape noi". Nu este nici un Garage-Sale pentru ca spatiul in care se va desfasura targul este un spatiu elegant, in plin centrul Bucurestiului, usor accesibil, la nici doua minute de Piata Universitatii, pe Strada Ion Ghica vis-a-vis de Cinema Pro, departe de a arata ca un garaj. Si sigur ca nu e nici un Yard Sale la propriu, dar tinand cont ca aici vor "inflori" cele mai bune oferte de pret la atatea lucruri intersante, variate si de buna calitate, ne-am gandit ca asta ar fi denumirea cea mai potrivita.
Asa ca va invitam la primul Yard Sale organizat de Targurile Excelsior, pe 31 ianuarie si 1 februarie intre orele 11 si 21 si, daca doriti sa deveniti unul dintre expozanti, va rog sa ii solicitati toate detaliile Dianei, pe adresa diana.excelsior@gmail.com sau la telefon 0737 575 574 si vi le va trimite cu bucurie.
Daca doriti sa scapati de ceea nu mai folositi de prin dulap dar nu aveti timp sa stati in weekend la targ sau nu va simtiti un comerciant convingator, atunci trebuie doar sa va aduceti lucrurile la Galeriile Excelsior si vi le vom vinde noi!
Ne intalnim la Yard-Sale!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1535388813383144/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3159

Eveniment postat de organizator

georgescu

Adaugat in urma cu 3364 zile, 11 Ian. 2015

Adaugat de excelsiorstil

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 18

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .