poze 8 martie este cu adevarat special la galeria dalles
poze 8 martie este cu adevarat special la galeria dalles

8 martie este cu adevărat special, la Galeria Dalles

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Martie 2014 10:00 - Sâmbătă 8 Martie 2014
Sala Dalles: Bd. Nicolae Bălcescu nr.18

Categorii: Targuri

8 martie bate la uşă aşa că timpul rămas este tot mai scurt! Ca să nu alegi cadourile pe ultima sută de metri, când poate va fi prea târziu pentru a mai găsi ceea ce-ţi doresti, vă oferim câteva sugestii de daruri prezente la târgul de la Galeria Dalles – Festivalul Primăverii. Cu siguranţă din toată multitudinea de idei vei pleca exact cu ce trebuie pentru mama, iubita, soţia, sora sau prietena ta.

Vă mai amintiţi felicitările pe care le pregăteam la grădiniţă şi apoi la şcoală pentru mamele noastre cu ocazia zilei de 8 martie? Chiar dacă pare un gest depăşit, mai ales acum, în epoca vitezei şi a tehnologiei, mai mult ca sigur vor aduce zâmbetul şi bucuria pe chipul mamei sau al bunicii. Expozanţii veniţi la târgul de la Galeria Dalles au pregătit o paletă variată de felicitări pe care le puteţi personaliza, pentru ca gestul să fie cât mai încărcat de semnificaţie. Un cadou la fel de potrivit pentru această sărbătoare sunt şi aranjamentele florale care atrag prin culoare şi creativitatea asocierii cu mici decoraţiuni dar şi vasele din ceramică, unicat, pictate manual în culorile specifice primăverii.
Îndrăgite şi apreciate de femei sunt şi cosmeticele, mai ales dacă sunt 100% naturale şi cu ingrediente bio, aşa cum vă oferim la fiecare ediţie.
Bijuteriile, eternele accesorii care pun în lumină feminitatea, sunt şi ele potrivite pentru 8 martie. Din aur, argint sau alte materiale naturale, cu pietre semipreţioase sau cu mărgele, aduse din îndepărtatele ţinuturi ale Marocului, Egiptului, Afganistanului sau Indiei ori produse manual, toate bijuteriile sunt adevărate opere de artă care le înnobilează pe purtătoare.
În luna aceasta începem să trecem de la hainele de iarnă la variante mai colorate şi mai lejere, şi cum femeile îşi doresc întotdeauna ceva nou în garderobă, am pregătit articole de îmbrăcăminte şic, originale, elegante sau „hand made” din care este aproape imposibil să nu găseşti ceva pe plac.
Lista sugestiilor de cadouri pe care le puteţi descoperi la târgul de la Galeria Dalles continuă cu: dulciuri, obiecte decorative, cafea, ceaiuri şi multe altele.
Pune-ţi imaginaţia la încercare şi, pornind de la sugestiile noastre, vino la târgul „Festivalul Primăverii” de la Galeria Dalles, deschis până pe 8 martie, de la 10:00 dimineaţa la 8:00 seara.
Intrarea este liberă!
Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook Galeria Dalles:
https://www.facebook.com/sala.dalles

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/sala.dalles

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 570

Eveniment postat de organizator

ana precup

Adaugat in urma cu 2182 zile, 06 Mar. 2014

Adaugat de precupana

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .