poze agenda bio 6 editie de toamna in gradina
poze agenda bio 6 editie de toamna in gradina poze agenda bio 6 editie de toamna in gradina poze agenda bio 6 editie de toamna in gradina

Agenda Bio#6- editie de toamna- in gradina

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Septembrie 2017 10:00 - Duminică 17 Septembrie 2017
Casa Universitarilor, Str. Dionisie Lupu, nr. 46, zona Grădina Icoanei

Categorii: Targuri

Eveniment Agenda Bio- pentru un stil de viață sănătos și fericit Agenda Bio - ediție de toamnă în grădină – 16 - 17 septembrie 2017 – ne bucurăm de soarele blând de septembrie în curtea și grădina minunatei locații Casa Universitarilor București (str. Dionisie Lupu, nr. 46), între orele 10:00 și 20:00 în ambele zile.

Agenda Bio este un eveniment creat special pentru tine și familia ta!
Pentru că dorim să cunoști o stare de bine generală venim în sprijinul tău cu zeci de produse naturale, bio și terapeutice, servicii și metode de a îți păstra sau îmbunătăți sănătatea.

Dar pe lângă sănătatea fizică, extrem de importantă pentru o stare de bine este și sănătatea mentală, echilibrul interior, limpezimea și energia. De aceea, în cadrul evenimentului reunim specialiști din diverse domenii și activități, cu scopul de a vă vorbi despre diferitele metode prin care să atingeți starea de bine. Conferințele și seminarile susținute de aceștia sunt gratuite în cadrului evenimentului și sunt special concepute pentru a se adresa unui public larg, dornic să afle cât mai multe informații utile.

Zona de târg reunește peste 50 de participanți care ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, de la cosmetice şi produse de curățenie a casei, produse alimentare şi aparaturi speciale, pȃnă la jucării şi articole pentru cei mici, toate din materiale naturale.

Agenda Bio cuprinde în programul său și 6 ateliere pentru copii, permanente pe durata evenimentului. Atelierele sunt o modalitate distractivă de a-i învăța pe cei mici să lucreze cu diferite materiale, să își dezvolte imaginația și atenția.

Vă așteptăm la Agenda Bio, ediția a 6-a, sâmbătă și duminică, 16 – 17 septembrie 2017, în curtea și grădina Casei Universitarilor București, str. Dionisie Lupu 46 (zona Parc Grădina Icoanei, două străzi în spatele cinematografului Patria) între orele 10:00 și 20:00.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul ȋn zona de tȃrg, ȋn zona de seminarii şi conferințe gratuite, şi include degustări şi testări de produse.

Recomandare: Pentru achiziția de produse sfătuim vizitatorii să dispună de numerar, deoarece nu exista POS în fiecare punct de vânzare.

Ce găsesti exact la Agenda Bio?

- târg de produse naturale şi prezentări de produse, serivicii şi tehnici pentru o viață sănătoasă

- zeci de seminarii şi conferințe, ateliere de gătit şi sesiuni yoga, desfaşurate pe parcursul evenimentului în clădirea locației, incluse în biletul de intare

- 5 ateliere creative şi educative pentru copiii de peste 3 ani, permanente pe durata evenimentului (au loc pe terasa acoperită, din zona de târg)

- zonă de restaurant pe terasă, cu preparate vegetariene, vegane şi raw vegane

- zonă de relaxare în hamace şi pe pături de picnic

- tombolă cu pachete oferite de sponsorii ediției

- piesă de teatru interactivă pentru copii (sâmbată, 16 septembrie, de la 11:00)

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/456150468082009/

Pret bilet: 8 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3065

Eveniment postat de organizator

andreea stroe

Adaugat in urma cu 2473 zile, 18 Iul. 2017

Adaugat de andreea_stroe

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 64

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .