poze boutique cliche

Boutique Cliche

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2015 11:00 - Duminică 10 Mai 2015
LOKAL - Mihai Eminescu Nr. 57

Categorii: Targuri

Targul de haine si accesorii Boutique Cliche - Editia "Fashion Bloggers Closet Sale"


Daca te intrebai cand si unde va avea loc cea de-a sasea editie a Boutique Cliché, afla ca anul acesta targul de haine si accesorii te asteapta pe 9 si 10 mai, incepand cu ora 11:00, in LOKAL (Mihai Eminescu, 57). Vino sa faci cunostinta cu bloggeritele tale preferate si sa achizitionezi haine si accesorii chiar din propria lor garderoba, la Fashion Bloggers Closet Sale!

Targul va reuni intr-un singur loc bloggerite de fashion din toata tara, care sunt nerabdatoare sa iti puna garderoba la dispozitie pentru a-ti inspira alegerile vestimentare ulterioare. Cu siguranta vei avea de unde alege, deoarece la targ vei gasi si expozanti precum Catryoshka, Maladie Culturelle, Beatrix Color, Zestre și mulți alții.

Insa surprizele nu se opresc aici! Partenerii nostri de la Atelierele Ilbah ti-au pregatit sesiuni de make-up gratuite si un workshop de stilism cu Hilda Mezei, absolventa a prestigioasei academii de moda Central Saint Martins din Londra. Laura Constantin te asteapta si ea la standul Henna Journey pentru a-ti decora pielea cu motive traditionale indiene!

Trebuie să îţi amintim şi de tombola noastra, la care poti castiga tot felul de premii, de la sponsorii nostri Vivo-Fusion Street Food, AVON, Remington si Books Express!

Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe www.facebook.com/boutiqcliche!

Te asteptam sambata si duminica la LOKAL, sa le intalnesti pe bloggeritele tale preferate!

PARTENERI: LOKAL, Vivo-Fusion Street Food, AVON, Remington, PilatesFIT, Books Express, Alka, Atelierele Ilbah, F64, Anastasia Beauty Center, Salsa Imperius, Bucharest Style, Kudika, Kfetele, BucurestiFM, Fashionlife, Mihaela Gurau Magazine, Radio Deea, Bigcitylife, Mujer, Orasul meu, Revista Atelierul, Garbo, Fashion Bobor, Femeia, e-femeia, SUB25, eGirl, anyplace, Best event, Calendar Evenimente, vinsieu, Bewhere, Getlokal, Business Woman, IQAds, Gazeta de stiri, Student din provincie.
Despre Boutique Cliche
Boutique Cliche este un eveniment marca PRIME Romania, care doreste sa reuneasca, pret de doua zile, cele mai sonore nume prezente pe blogurile de moda din Romania.
In cateva cuvinte, va prezentam haine unicat, din materiale de cea mai buna calitate, tinute creative si accesorii speciale.
Promovam, asadar, atitudine inteligenta pentru cei care cred ca fiecare dintre noi imprima personalitate hainelor pe care le poarta.

Despre PRIME Romania
PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din tara. Experienta PRIME inseamna comunicare strategica, o echipa unita şi 18 ani de evenimente pentru studentii pasionati de comunicare.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1588095214795602/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1652

Eveniment postat de organizator

roxana antimiu

Adaugat in urma cu 3249 zile, 06 Mai. 2015

Adaugat de Roxana Antimiu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .