poze cadouri de craciun la targul de economie sociala chance for life

Cadouri de Craciun la Targul de Economie Sociala Chance for Life

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 5 Decembrie 2014 10:00 - Vineri 5 Decembrie 2014
Centrul Comercial AFI Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea nr. 4, Sector 6, Bucuresti

Categorii: Targuri

Evenimentul isi propune sa aduca impreuna organizatii non-guvernamentale care gasesc solutii de integrare socio-profesionala a grupurilor vulnerabile (persoane cu dizabilitati, mame singure, persoane cu probleme de sanatate, etc.) cu alte grupuri din mediul privat, de stat si societatea civila care pot contribui la promovarea sau sustinerea acestora.

Fundatia Chance For Life organizeaza pe data de 5 decembrie Targul de Economie Sociala Chance for Life cu cadouri de Craciun.

Acesta va avea loc in intre orele 10:00 - 20:00 in Centrul Comercial AFI Palace Cotroceni, Bulevardul Vasile Milea nr. 4, Sector 6, Bucuresti.

In cadrul acestui eveniment, vizitatorii vor putea cumpara cadouri si decoratiuni de Craciun, felicitari, bijuterii si multe alte produse confectionate manual de persoane din grupuri defavorizate si vor putea afla povestea din spatele fiecarui obiect. Mai mult decat atat, vizitatorii isi vor putea confectiona propriile decoratiuni de Craciun in cadrul atelierelor handmade destinate atat copiilor cat si adultilor.

Targului de Economie Sociala Chance for Life se afla anul acesta la a doua editie. Prima editie s-a desfasurat in luna octombrie a anului trecut, la Rin Grand Hotel, Bucuresti, si s-a bucurat de un foarte mare succes. La acesta au participat 20 de organizatii non-guvernamentale (expozanti) si peste 100 de participanti din Romania si alte tari europene.
Editia de anul acesta urmareste promovarea conceptului de intreprindere sociala, a activitatilor specifice acesteia si a rezultatelor reale produse in timp, la nivelul publicului larg, cat si a companiilor si institutiilor publice in vederea cresterii increderii in efectele sociale aduse de acestea la nivelul comunitatii.
Fundatia Chance for Life participa la targ cu intreprinderea sociala Atelierul Viitorului din cadrul Programului Speranta pentru Azi care sprijina integrarea socio-profesionala a unui grup de tineri cu dizabilitati.

Participarea la targ este gratuita.

Parteneri ai evenimentului: AFI Palace Cotroceni.
Evenimentul este realizat cu sprijinul United Way Romania.

--
Fundaţia CHANCE FOR LIFE este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune dezvoltarea comunităţilor din România prin intermediul copiilor şi tinerilor. Prin campanii sociale şi educaţionale care provoacă oamenii să gândească diferit, prin programe care oferă suport emoţional şi social pentru copii şi tineri, Chance for Life formează spiritul civic al românilor, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a comunităţilor din ţara

Mai multe detalii despre Fundatia Chance for Life puteti afla vizitand www.chanceforlife.ro si pagina de Facebook.

Mai multe detalii: http://www.chanceforlife.ro/index.php?page=targul-de-economie-sociala-2014

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1156
cristina niculae

Adaugat in urma cu 3405 zile, 02 Dec. 2014

Adaugat de Chance For Life

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .