poze camera cu pisici editia de primavara

Camera cu Pisici - editia de primavara

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 24 Martie 2013 12:00 - Duminică 24 Martie 2013
Piata Rosetti, str. Dianei nr. 4

Categorii: Targuri

Duminica, 24 martie, intre orele 12:00 si 18:00, Camera cu Pisici alaturi de Free Pets va invita la a treia editie CAFENEAUA CU PISICI, care se va desfasura la Dianei Patru (Piata Rosetti, str. Dianei nr. 4).

Cafeneaua cu Pisici isi va deschide portile pentru toti iubitorii de pisici care doresc sa adopte sau sa sprijine material activitatea proiectului de voluntariat. La eveniment, vor fi prezente si gata de adoptie o parte din pisicile aflate in grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care inca isi asteapta familiile, puteti face donatii sau puteti cumpara obiecte hand-made (donate de diversi creatori din tara) si prajiturile pregatite cu drag de voluntarele Camerei cu Pisici. Banii obtinuti din vanzari vor fi utilizati pentru ingrijirea pisicilor salvate de pe strada. Sunt la fel de binevenite si donatiile in hrana sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicutelor: mancare umeda sau uscata, jucarii, sisaluri, patuturi, pernute sau orice altceva considerati de cuviinta.

Ca la fiecare editie, pisicutele v-au pregatit o surpriza, de data aceasta fiind ajutate de George Rosu, unul dintre cei mai in voga graficieni ai momentului care le-a dedicat cea mai „pisiceasca” lucrare a lui.

Pisici dornice de mangaiere, articole hand-made, prajituri si surprize… acesta este meniul cu care va intampinam la Cafeneaua cu Pisici – editia de primavara, pe 24 martie, la Dianei Patru.

Iar pentru a fi la curent cu noutatile evenimentului, va invitam sa ne urmariti aici: http://www.facebook.com/#!/events/572142779462963/?fref=ts.
Multumim partenerilor media ai evenimentului: www.sapteseri.ro, www.koolhunt.ro, www.bucharest-guide.ro, www.orasulm.eu, www.bigcitylife.ro.

Despre Camera cu Pisici:
Camera cu Pisici - The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociatie pentru protectia animalelor, avand scopul de a salva pisici fara stapan, de a educa oamenii in privinta sterilizarii animalelor de companie si de a incuraja fiecare iubitor de animale sa se implice efectiv in salvarea pisicilor mai putin norocoase.

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/thecatroom?fref=ts#!/events/572142779462963/?fref=ts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2120

Eveniment postat de organizator

camera cu pisici

Adaugat in urma cu 4036 zile, 11 Mar. 2013

Adaugat de CameracuPisici

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .