poze ce cadou sa aleg de ziua indragosti ilor
poze ce cadou sa aleg de ziua indragosti ilor poze ce cadou sa aleg de ziua indragosti ilor

Ce cadou să aleg de ziua îndrăgostiților?

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 14 Februarie 2014 10:00
Sala Dalles: Bd. Nicolae Bălcescu nr.18

Categorii: Targuri

Cadourile de Valentine's Day simbolizează legătura de iubire dintre îndrăgostiți, iar acest obicei este întărit în fiecare an de sărbătoarea dragostei. Și pentru că Galeria Dalles prețuiește acest eveniment, vă invită la Târgul de Valentine’s Day să alegeți cadoul perfect pentru această ocazie. Dacă nu v-ați hotărât încă ce să-i luați sau sunteți în pană de inspirație, vă oferim noi câteva idei.

Ce ați spune de o pălărie chic, elegantă, care pune întotdeauna în evidență feminitatea și trasăturile unei femei? Pălăria este un accesoriu magic care, odată ales, transformă orice femeie într-o prințesă. Vă așteptăm cu pălării din fetru sau fesuri cu voaleta roamntice care își vor găsi locul în garderoba iubitei.
Simbol al candorii și frumuseții, florile au împăcat și adus împreună milioane de cupluri. Noi am pregătit un cadoul cu totul special: plicuri cu semințe sau bulbi de flori pe care cei doi îndragostiți să le semene împreună, martor tăcut al dragostei lor. La fel de specială este și Hoya Kerrii, o plantă pe care natura parcă a creat-o special pentru a sărbători iubirea. Este o plantă exotică ale cărei frunze au formă de inimă. Daruiește-o cu drag de Sfântul Valentin, ca să vorbească despre dragostea pe care i-o porți persoanei iubite.
Un cadou perfect și util pentru ambi parteneri sunt produsele cosmetice pe baza de ulei de măsline. În zonele mediteraneene, pentru a avea mâinile frumoase și fine, femeile, înainte de culcare, le masau cu ulei de măsline și apoi le acopereau pe timpul nopții cu mănuși de bumbac. Dimineața aveau o piele mult mai strălucitoare, moale și catifelată.

Dacă vreți să vă surprindeți iubita sau iubitul, puteți merge pe mâna norocului și să oferiți cadou inimioare cu răvașe. Mesajele de pe răvașe vor aminti întotdeauna de ziua îndrăgostiților și vor aduce un zâmbet pe buze de fiecare dată când va fi citit!

Pentru a profita de toate acestea şi multe altele, vă invităm la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis între 7 şi 14 februarie, de la 10 dimineata la 8 seara.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook Galeria Dalles - https://www.facebook.com/sala.dalles

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/sala.dalles

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 907

Eveniment postat de organizator

ana precup

Adaugat in urma cu 3720 zile, 12 Feb. 2014

Adaugat de precupana

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .