poze de ce iti doresti ca masina timpului sa existe final frontier t

De ce iti doresti ca masina timpului sa existe: Final Frontier, t

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Martie 2015 10:00 - Duminică 29 Martie 2015
B-dul Elisabeta nr. 37

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 500/1000

Oamenii de stiinta mai au putina vreme la dispozitie pentru a descifra misterele calatoriei in timp ca tu sa poti ajunge inaintea tuturor la Final Frontier, a patra editie a singurului targ de carte SF & Fantasy. Coordonate de introdus in masina timpului: 28 si 29 martie, la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37), de la 10:00 la 19:00.

Nu stii inca de ce sa te arunci in viitor? Editurile vin cu preturi de pana la 80% mai mici (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux), reduceri vor fi si la figurine cu personaje SF & Fantasy, iar daca ai cumparat trei reviste de benzi desenate, primesti una gratis (The Walking Dead, Red Goblin si 101 figurine). Pe langa asta, ai ocazia sa pui mana pe carti fantastic de noi, care vad lumina zilei la Final Frontier, dar si peste 100 de carti si filme la 5 ron si jocuri pe console (Ps3, Wii, Xbox 360, Ps2) aduse de anticarul nostru.

Vei vrea sa cunosti viitorul din primul rand la evenimente (programul complet aici). Lansari de carte: Sharia de Roxana Brinceanu, Ceasul Fantasmelor de Oliviu Craznic sau Conexiunea Mona Lisa de William Gibson, a treia carte din trilogia care mai cuprinde Neuromantul si Contele Zero, de mult timp asteptata de fanii genului. Discutii pe tema SF-ului romanesc, despre Festivalul de la Rasnov, despre colectia Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015. I-am adunat laolalta pe scriitorii cei de seama si i-am asezat cap de pluton pe Oliviu Craznic si Sebastian A Corn, ca invitati speciali ai editiei.

Pe langa asta, precogii nu au dat gres, vei experimenta inaintea tuturor:
- Atelierul „Debuteaza in SF & Fantasy” - demo-ul atelierului de scriere creativa in SF & Fantasy organizat Bookblog.ro si Revista de Povestiri, Duminica, 29 martie, de la 16:30 la 17:30. Atelierul este coordonat de Michael Haulica si Oliviu Craznic; te poti inscrie trimitandu-le o intrebare pe adresa: salut@revistadepovestiri.ro.
- Atelierul de benzi desenate, nu oricum, ci pe tablete grafice, sustinut de Vlady (Alin Ivan), Sambata, 28 martie, de la 13:00 la 14:00. Inscrieri la fata locului.
- Iti vei ascuti imaginatia cu ajutorul concursul de fan fiction, unde vei fi jurizat de membrii fan cluburilor si care-ti va aduce sansa ca proza ta sa fie publicata pe site-ul targului - daca esti cel mai bun dintre cei mai buni ;).
- Vei intra in fratii secrete: Cavalerii Jedi din Fan Clubul Star Wars au pregatit pentru tine un joc de trivia si Lucian Mindruta, ambasador oficial Star Wars, va fi alaturi de tine la eveniment si iti va vorbi despre pasiunea lui pentru sabii laser ;), iar Societatea Tolkien din Romania te asteapta la un preview pentru Reading Day .
- Si daca esti un desenator talentat, poti pleca acasa cu o tableta grafica Wacom; vino la targ si proiecteaza un desen SF (peisaj, personaj, actiune etc.) pentru a intra in concurs.


Eveniment marca Bookblog.ro - cel mai important blog despre carti si lectura de pe internetul romanesc. In cei peste noua ani de existenta, el a devenit un reper pentru tinerii pasionati de lectura, un ghid care ii ajuta sa aleaga mai bine si mai usor cartile care merita citite.

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro si nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discutii si noutati.

Mai multe detalii: http://finalfrontier.ro/

Pret bilet: 00 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 997

Eveniment postat de organizator

andreea chebac

Adaugat in urma cu 3314 zile, 24 Mar. 2015

Adaugat de Bookblog.ro

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .