poze in weekend la romexpo confruntarea cailor putere i tehnologie
poze in weekend la romexpo confruntarea cailor putere i tehnologie poze in weekend la romexpo confruntarea cailor putere i tehnologie poze in weekend la romexpo confruntarea cailor putere i tehnologie

În weekend, la Romexpo: confruntarea cailor-putere și tehnologie

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Mai 2022 10:00 - Duminică 29 Mai 2022
Romexpo

Categorii: Targuri

La sfârșit de săptămână, Auto Total Businesss Show (ATBS) transformă Romexpo într-un spectacol pentru împătimiții volanului și pasionații de tehnologie auto. Pe 28 și 29 mai, motoare turate, sporturi extreme și ultimele noutăţi din domeniul pieselor auto originale si aftermarket îi așteaptă pe vizitatori în Pavilionul Central și în Parcarea A. Organizator: AD Auto Total. Acces gratuit.

Mai mare, mai zgomotoasă, mai spectaculoasă, prima ediție fizică Auto Total Businesss Show după trei ani de pauză promite un show total. Platformele din fața Pavilionului Central vor fi rezervate distracției: drift auto, tuning, fete frumoase și momente incendiare la Sexy Car Wash, muzică, demonstrații extreme de forță marca StrongMan, concursuri de băut bere, aventuri pentru simțuri la Dinner in The Sky. Ecrane, lumini și sonorizare pe măsură vor întregi atmosfera. Vizitatorii mai au la dispoziție delicii culinare și food-trucks pentru toate gusturile cu preparate tradiționale, dar și cu experimente gastronomice mai speciale. Nu doar adulții se vor bucura de distracție în aer liber: ATBS va găzdui și o zona de amuzament dedicată celor mici, prilej de relaxare pentru întreaga familie.

Confruntarea cailor-putere de la Auto Total Businesss Show e o tradiție pentru iubitorii driftului, în ultimii ani showul atrăgând zeci de mii de spectatori din toată țara. La Drift Games, piloții dau tot ce-au mai bun din ei: curse spectaculoase, întoarceri zgomotoase, cu scrâşnet de roţi şi fum, manevre uimitoare şi demonstraţii uluitoare de precizie, sânge rece şi abilitate în manevrarea mașinii. Rezultatul? Scene ca la Hollywood, cu mașini care trec prin decor, nerecomandate cardiacilor. Multiplii campioni Darko Grujovic (Serbia), Silvio Gotsev (Bulgaria), Viktor Atanasov (Bulgaria), Stefan Mladenov (Bulgaria), românii Marius Mitrache și Răzvan Stan reușesc să-și stăpânească bolizii într-o deplasare "de-a latul", la viteze ce depășesc 100 de km/h.

La fel ca la fiecare ediţie, la ATBS va exista o zonă rezervată automobilelor tunate: modele rare, adevărate demonstrații de forță pentru creativitatea și ambiția proprietarilor de-a face dintr-o maşină banală o vedetă pe patru roţi. La eveniment şi-au anunţat prezenţa peste 100 de maşini din toată țara. Cel mai bun interior, cel mai bun exterior, cele mai frumoase jante, cea mai frumoasă maşină... doar publicul are un cuvânt de spus.

Cei mai puternici 6 oameni din România, în frunte cu Vlad Leahu, participant de peste 10 ani la Strongman, campion național și balcanic, vicecampion internațional și Vladimir Comorovschi, cu peste 40 de concursuri la activ, câștigător național și internațional de concursuri, participant la 10 etape Strongman Champions League (cea mai puternică ligă din lume) vor sfida legile fizicii și-și vor demonstra forțele împotriva unor camioane de 15 tone și anvelope ce cântăresc peste 400 kg. Un alt invitat special: pilotul Vlad Cosma, prezent la standul exterior Milwaukee (sâmbătă, 28.05) pentru o sesiune de autografe împreună cu mașina de curse Peugeot 208 R2. Campion Cupa Dacia 2009, Citroen Racing Trophy și Juniori 2010-2011-2012 și Cupa Suzuki 2015, Cosma a depășit borna de 100 de starturi în etape de raliu naționale și europene, peste 3 sferturi din acestea fiind în rol de pilot. Vlad se va lupta pentru titlul “Două roți motrice” din Campionatul Național de Raliuri.

Distracția continuă și la interior, în cupola Pavilionului Central, cu multe concursuri spectaculoase cu premii, provocări distractive contra-cronometru, jocuri de dexteritate, aventuri provocatoare în VR, zone tematice, simulatoare, activări antrenante precum giroscop sau mini-baschet pentru interior. Pasionaţii de maşini puternice pot admira supercaruri precum Ferrari F8 (standul Pirelli). În cele peste 120 de standuri, vizitatorii au la dispoziție ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket. La ediția din acest an, la Auto Total Businesss Show pot fi descoperite noutăţile sezonului 2021 - 2022 în materie de tehnologie auto, unele în premieră absolută: lansarea noii baterii Heavy Duty EFB de la Rombat, noile modele de anvelope SportContact™ de la Continental sau rezistentele UltraContact, senzorii universali de monitorizare a presiunii în roți Bosch QUICK FIT sau echipamentul de programare a senzorilor universali de monitorizare a presiunii în roți Bosch TPA 300. La Tech Corner, din oră în oră, vor avea loc seminarii dedicate industriei: soluții aplicate, soluții de business management pentru ateliere auto, lansări de produse și demonstrații tehnice.

La ultima ediție fizică din 2019, ATBS București a înregistrat peste 40 000 de vizitatori. Programul de vizitare este sâmbătă și duminică, 28-29 mai, între orele 10.00 și 18.00, iar accesul este gratuit.

Mai multe detalii: https://www.atbs.ro/

Comenteaza pe Facebook
ioana daraban

Adaugat in urma cu 693 zile, 27 Mai. 2022

Adaugat de iodaraban

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .