poze made in ro targ de design romanesc la impact hub bucharest

Made in RO - Targ de design romanesc la Impact Hub Bucharest

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 21 Decembrie 2013 - Duminică 22 Decembrie 2013

Categorii: Targuri

Pe 21 si 22 decembrie, DESIGNIST, cea mai apreciata platforma de design din Romania, pregateste o noua editie Made in RO – Targ de design romanesc.

Evenimentul se va desfasura la Impact Hub Bucharest, unul dintre cele mai creative spatii din Bucuresti, aflat chiar in Piata Unirii, la doi pasi de Hanul lui Manuc, pe str. Halelor nr. 5 (etajul 2 & etajul 3).

Editia a III-a, Christmas Design Magic, se anunta superhot: peste 40 de designeri vor expune colectii nou-noute, iar sute de cadouri de designer, special pregatite pentru acest eveniment, te provoaca la shopping de design romanesc: podoabe pentru brad, design textil, obiecte home & deco, jucarii si accente fashion.

Editia de Craciun se desfasoara pe doua niveluri, insumand 600 mp. Te asteapta multe nume noi, prezentate in premiera, brazi neconventionali, o cafenea de design, un loc de joaca pentru copii si de socializare pentru parinti. La Made in RO surpriza este dubla: vei descoperi si un spatiu de design, care poate nici nu stiai ca exista in Bucuresti. Este vorba de Impact Hub, pe care DESIGNIST il deschide publicului pe 21 si 22 decembrie si il transforma in hub-ul de design al Bucurestiului.

Made in RO este cel mai mare targ de design din Romania, care promoveaza designerii romani, cu accent pe zona home & deco. Evenimentul face parte dintr-o serie de astfel de evenimente, dedicata designului si industriilor creative romanesti, si va fi activat si in alte perioade ale anului, in contexte care cer o alternativa romaneasca de daruri creative si speciale.

Mai multe detalii: http://www.orasulm.eu/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3780 zile, 18 Dec. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .