poze minilibri singurul targ de carte pentru copii

miniLibri, singurul târg de carte pentru copii

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Decembrie 2012 10:00 - Duminică 9 Decembrie 2012
Plaza Romania, Bulevardul Timișoara 26Z București

Categorii: Targuri

miniLibri, singurul târg de carte pentru copii, va fi între 7 și 9 decembrie la Plaza Mall

Singurul târg de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, se desfășoară anul acesta între 7 şi 9 decembrie în Plaza România. Intrarea este liberă, iar iubitorii de lectură vor avea ce să aleagă: cele mai frumoase cărți pentru copii, softuri educaționale și e-readere.
Copilul tău s-a plictisit de cărțile pe care i le-ai cumpărat și nu știi cum să-l atragi în lumea fascinantă a cititului? Pe lângă faptul că cei prezenți la miniLibri vor putea participa la jocuri, concursuri amuzante și tombole cu premii, copiii vor putea veni cu cărți de acasă și vor fi încurajați să le schimbe între ei sau să le doneze pentru biblioteci rurale. Vor exista ateliere de imaginație – activități de scris și ilustrare povești, dar și o expoziție cu vânzare – obiecte decorative create de copiii de la Grădinița Bambi. Târgul va fi deschis între orele 10.00-22.00.
Nici în acest an, la cea de-a șasea ediție a târgului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze povești cu ajutorul celor mici.
Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit și să transforme lectura într-un mijloc de relaționare între părinți și copii.
"Toate fondurile obținute din donații și sponsorizări vor fi investite în continuarea programului "Un start bun în viață". Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educație timpurie de calitate, în parteneriat cu autoritățile locale, în zone urbane cu economie slab dezvoltată, cu populație mixtă din punct de vedere etnic.", spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.
Târgul de carte miniLibri este organizat de Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, Grădinița Bambi, Școala Step by Step, Centrul 2 FasTracKids și este susținut de Plaza România.
Partenerii evenimentului sunt: ProCredit Bank, UNIQA Asigurări, Dorna, Walmark, Danone, Primola, Teatrul Ion Creangă, Asociația Națională a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din România, Prefectura București.
Partenerii media sunt: 24-FUN, Adevărul, Centrul Vechi, Clopoțel.ro, Copilul.ro, Dilema Veche, Europa FM, Eva.ro, Grădinițe.com, Ioana, Itsy Bitsy, Lilik.ro, Mămica.ro, Melc-Codobelc.ro, Ring, Revistatango.ro, Sfatulpărinților.ro, Superbebe, Urbankid.ro.
Mai multe informații despre târg găsiți pe:
- milibri.ro, facebook.com/minilibri
- plazaromania.ro, facebook.com/plazaromania.

Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională (CEDP) este o organizaţie neguvernamentală care dezvoltă programe în domeniul educaţiei.
Din 1994, CEDP este cunoscut ca promotor al Alternativei Educaţionale Step by Step, alternativă care se aplică în 40 de judeţe din România, în creşe, grădiniţe şi clase din învăţământul primar. www.stepbystep.ro
Din 2000, CEDP a înfiinţat prima grădiniţă particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step, un centru model de bune practici în ceea ce priveşte educaţia timpurie, Grădiniţa Bambi. www.bambistepbystep.ro
Din 2005, ca o continuare a eforturilor de promovare a conceptului de educaţie timpurie, CEDP completeaza spaţiul educaţional cu primul târg de carte pentru copii, Minilibri – spectacolul cărţii pentru copii. www.minilibri.ro
Din 2007, CEDP promovează cel mai inovativ program de educaţie timpurie, FasTracKids. www.ftk.ro
În 2012, CEDP a înfiinţat prima şcoală particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step. www.scoalastepbystep.ro

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, având în portofoliul său proiecte de retail, residence și clădiri de birouri. Printre realizările Anchor Grup în România se numără Bucureşti Mall, primul centru comercial modern din România, Plaza România, cea mai populară destinaţie pentru cumpărături şi distracţie din Bucureşti, Shopping MallDova, centru comercial deschis în Chişinău, Republica Moldova, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul oraşului. Valoarea totală a investiţiilor se ridică la circa 250 milioane euro, continuându-se activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură şi extinderea platformei de servicii.



Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2433
Cuvinte cheie: miniLibri , Evenimente Bucuresti
alina lupuleac

Adaugat in urma cu 4180 zile, 08 Nov. 2012

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .