poze pia a araneasca i me ter e ti la muzeul aranului
poze pia a araneasca i me ter e ti la muzeul aranului poze pia a araneasca i me ter e ti la muzeul aranului poze pia a araneasca i me ter e ti la muzeul aranului

Piața Țărănească și Meșter(Ești)! la Muzeul Țăranului

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Noiembrie 2015 10:00 - Duminică 22 Noiembrie 2015
Sos Kiseleff, nr 3 Muzeul National al Taranului Roman

Categorii: Targuri

Din 20 pană în 22 noiembrie sunteți așteptați la o nouă ediție a Pieței Țărănești si Meșter(Ești)! în curtea Muzeului Național al Țăranului Român din Șos. Kiseleff nr. 3. Programul este 10, 00 -18, 00 iar intrarea este liberă. De vineri până duminică curtea muzeului gazduiește un adevărat festin gastronomic. Zecilor de producători li se alătură meșteri, artizani și negustori de antichităti țărănești și nu numai.


De vineri până duminică curtea muzeului gazduiește un adevărat festin gastronomic. Zecilor de producători li se alătură meșteri, artizani și negustori de antichităti țărănești și nu numai.
Vă invităm într-o călătorie culinară prin toate zonele țării. Din Maramureș puteți degusta prajituri tradiționale atestate, miere de la Stupina Onea dar și preparate din carne mangalița, din Harghita dulceturi și siropuri tradiționale de pe Dealurile Mărtănușului și Kurtoș Kolac, din Moldova Cozonac Domnesc și Cozonac Bujor, aliverci și poale-n brau, preparate din carne de la Gust de Bucovina, din Vrancea vinuri de Panciu, din Argeș branzeturi și cașcavaluri de Albota, țuică de Cuca, turtă dulce din Pitești și zacuști de la Poiana Fermecată, , prajituri de la Brăila.

Muntenia e reprezentată cu placinte domnești, cornete boierești, salate și zacusti de la Tărtășești, miere, baclava și cafea la nisip, fructe și legume din Ilfov si Voinești de Dâmbovița, pâine cu maia, ceaiuri și plante de leac și preparatele dâmbovițene la ceaun, pregătite la fața locului – sarmale, costiță cu fasole, ciorbe, ciuperci pe grătar cu brânză de burduf și ale bunătăți.

Meșteșugul va fi din nou la loc de cinste. Zeci de artizani sunt prezenți cu obicetele lor: icoane pe lemn și pe sticlă, mic mobilier de lemn, ceramică și lemn cioplit pentru gospodărie, stergare, lavandă, ii și haine tradiționale, sticle și decoratiuni, cosmetice naturale, lavandă si jucării din pânză și lemn, bijuterii și podoabe, caciuli și hainuțe croșetate. În curtea din spate negustorii de antichități vor fi prezenți cu multe și felurite obiecte.

Organizator – Tactic Events
Corina Berariu – 0735 441 304
E-mail: office@tacticevents.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/ptaraneasca

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1251

Eveniment postat de organizator

piata taraneasca

Adaugat in urma cu 2635 zile, 17 Nov. 2015

Adaugat de Piata5267

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 57

Alte Evenimente din Bucuresti
martisoare faurite in romania

Martisoare faurite in Romania

Bucuresti, Bucuresti. 30 Ian 2023 - 10 Feb 2023
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
petexpo targul dedicat animalutelor

PetExpo - targul dedicat animalutelor

Bucuresti, Bucuresti. 19 Mai 2023 - 21 Mai 2023
workshop de dezvoltare personala prin pictura de mandale la sed

WORKSHOP DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN PICTURĂ DE MANDALE – LA SED

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 19 Februarie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .