poze piata taraneasca si mester esti la muzeul taranului roman

Piata Taraneasca si Mester(Esti) la Muzeul Taranului Roman

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 25 Mai 2012 - Duminică 27 Mai 2012
Sos. Kiseleff Nr. 3

Categorii: Targuri

Va asteptam weekendul acesta in curtea interioara a Muzeului Tranului Roman cu produse traditionale, produse naturale, mesteri populari si tineri artisti hand made, la o noua editie a Pietei Taranesti.

Veti putea gasi produse atestate traditional din Galati, de la Zimbria (delicatese din carne de porc, de gasca, curcan, pastrama de oaie si branzeturi traditionale), dar si din zona Maramuresului (telemea, burduf si alte produse lactate). Tot din Maramures veti putea degusta vestitele prajituri traditionale ale D-nei Discalicau, mere si dulceturi de la D-nul Pop, mierea ecologica din stupina Onea, zacustile si siropurile de la Savoarea Maramuresului, alaturi de o palinca de la Satu Mare
Muntenia va fi reprezentata de nea Mihai, cu branzeturi din zona Argesului, prajiturile de la Buzau, turta dulce traditionala a lui Nea Onu de la Pitesti, sucul de mere natural de la Voinesti si terasa traditionala de la Targoviste. Gospodinele vor pregati mancaruri si gratare la fata locului, servite taraneste, cu lipii si muraturi.
Din Moldova veti putea degusta vestitii cozonaci Bujor. Li se alatura si mierea dobrogeana, vinurile bio din Constanta, dulciurile unguresti si alte delicatese, pe alese si pe degustate, cum cere traditia la Piata Taraneasca.
Li se alatura zeci de mesteri populari din toate zonele tarii: iconari, ceramisti, lucratori in lemn, cu instrumente muzicale, tesatoare, cojocari, bijutieri, dar si tineri artisti hand made, care isi vor prezenta produsele facute in diferite tehnici si folosind materiale diverse, toate realizate cu suflet si daruire.

Mai multe detalii: http://www.muzeultaranuluiroman.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2609 zile, 23 Mai. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
management de proiect 35 contact hours pmp

Management de Proiect, 35 contact hours PMP

Bucuresti, Bucuresti. 22 Iul 2019 - 25 Iul 2019
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 21 Iul 2019 - 21 Iul 2019
summer well 2019

Summer Well 2019

Bucuresti, Bucuresti. 10 Aug 2019 - 11 Aug 2019
concert metallica la bucuresti in 2019

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 14 August 2019
  • Ai ceva de zis?

    .