poze print sign targ de tipar si signaletica 2015

Print & Sign Targ de tipar si Signaletica 2015

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 8 Septembrie 2015 10:00 - Vineri 11 Septembrie 2015
Romexpo: Blvd. Marasti, nr. 65-67

Categorii: Targuri

Print & Sign Targ de tipar si Signaletica va avea loc in perioada 8-11 septembrie 2015 in incinta Centrului Expozitional Romexpo.

Print & Sign este singurul targ de profil din Romania. Dupa atingerea obiectivului de anul trecut, de a organiza cea mai mare editie din ultimii 5 ani, anul acesta continuam sa dezvoltam toate sectoarele si instrumentele de atragere a unei audiente cat mai mari si cat mai atent targetate.
Dupa debutul timid al Megashopului de Aplicatii, anul acesta ne vom concentra eforturile pe dezvoltarea acestui sector; speram ca vom avea un numar mai mare de expozanti in acest sector de aplicatii, dar si un numar mai mare de specialisti interesati de produsul finit. Promisiunea noastra este ca vom diversifica audienta target prin invitarea directorilor de marketing din principalele sectoare economice: IT & C, FMCG, Banking, Auto, Farma, Retail si altele.

Progresul in materie de solutii tehnologice ofera noi oportunitati de dezvoltare a business-ului, iar fiecare companie care activeaza in acest domeniu ar trebui sa fie la curent cu acestea.

Experimenteaza live cele mai recente tehnologii si echipamente aduse de companiile romanesti la Print & Sign, care iti vor deschide noi canale de business si te vor ajuta sa-ti dezvolti afacerea!

Vei vedea sute de expozanti din toate sectoarele industriei poligrafice nationale si internationale; Vor fi sute de branduri de echipamente si produse folosite in industria tiparului, intr-un spatiu expozitional de mii de mp.
Vom dezvolta instrumentele si sectoarele create si implementate in premiera la editia din anul trecut:
● Megashopul de Aplicatii, unde veti vedea cele mai creative si inovatoare produse si aplicatii grafice ale tipografiilor si atelierelor de productie publicitara;
● Business Match, platforma online prin intermediul careia veti putea stabili intalniri fata in fata cu expozantii, pe toata perioada targului;
● Visitors Call Center, programul prin care echipa noastra de call center va invita pentru dumneavoastra factorii de decizie din companiile medii si mari din principalele sectoare economice: IT&C, FMCG, Banking, Retail, Auto, Farma si altele.

Print & Sign este este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania.

Mai multe detalii: http://www.printsign.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2841

Eveniment postat de organizator

euroexpo

Adaugat in urma cu 3357 zile, 09 Feb. 2015

Adaugat de Euroexpo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .