poze rau job fair 2024
poze rau job fair 2024

RAU JOB FAIR 2024

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 16 Aprilie 2024 10:00 - Marţi 16 Aprilie 2024
Universitatea Româno-Amerciană, Bd. Expozitiei nr 1 B

Categorii: Targuri

Universitatea Româno-Americană organizează cea de-a IX-a ediție a târgului de joburi și internship-uri RAU JOB FAIR, în data de 16 aprilie 2024, între orele 10:00-16:00, în incinta Universității Româno-Americane, Bd. Expoziției 1B.

Activitate cu tradiție în cadrul Universității, târgul are drept scop crearea de oportunități concrete pentru viitorii absolvenți, atât din punct de vedere al integrării pe piața muncii, cât și pentru dezvoltarea perspectivelor de carieră. Partenerul oficial al acestei ediții este Grupul Romanian Airport Services, care susține inițiativele ce contribuie la formarea tinerilor profesioniști.
RAU JOB FAIR 2024 aduce în premieră conceptul de SPEED JOBBING cu scopul de a crea interacțiune concretă între companii și participanți. Activitatea va avea loc în data târgului, în Sala de Protocol a Universității (corp B, parter), pe domeniile de activitate IT, Turism și Business.
Numeroase companii din diverse domenii de activitate de mare interes pentru tineri precum turism, IT&C, aviație, bancar, financiar, asigurări, retail, alimentar, recrutare și orientare în carieră vor derula activități de recrutare și selecție la standurile lor, în holul principal al Universității (corp B), după cum urmează:
Procter & Gamble România, Intersport România, KPMG, Capgemini, Bitdefender, Grupul RAS (Romanian Airport Services, Regional Air Support, RAS Procedure Design și RAS Tehnic), Delaco, Kellanova, SAS, Accace România, Grupul Accor (Ibis, Ibis Styles, Novotel, Pullman Hotels and Resorts și Mercure Hotels), Grupul Apex Alliance (Moxy Hotels, Marmorosch și Courtyard by Marriott), DHV (D&H Value), Go Travel, GlobalStar Romania, Croaziere.net, Grand Hotel Bucharest, Sheraton Bucharest Hotel, Devmind, ING, NN Asigurări România, OVB România, Emthrive și EU Careers.

În cadrul ediției curente RAU JOB FAIR se va organiza pentru studenți o TOMBOLĂ cu PREMII oferite de către companiile expozante! Activitatea a fost lansată în premieră în cadrul ediției precedente a târgului și s-a bucurat de un mare succes în rândul participanților.

Evenimentul este deschis oricărei persoane (student, masterand sau absolvent), indiferent de universitatea de proveniență. Participarea este GRATUITĂ și se realizează în urma completării formularului de înscriere online.

Edițiile precedente ale târgului s-au bucurat de un real succes! Sute de studenți au interacționat cu potențialii angajatori la ediția din 2023 a RAU JOB FAIR, eveniment ce a creat un mediu deschis și prietenos între companii și studenți, concentrat pe experiențe inedite, în care companiile au reușit să-și pună în evidență valorile și ofertele de job, iar studenții s-au bucurat de activități educative și distractive.

Contact de presă:
Monica Ștefana Gjelsten: comunicare@rau.ro / +40 727 593 998
Universitatea Româno-Americană, Biroul de Comunicare și Relații Publice

Mai multe detalii: https://www.rau.ro/targul-de-joburi-si-internship-uri-rau-job-fair-isi-deschide-portile-pe-16-aprilie/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 306

Eveniment postat de organizator

romano americana

Adaugat in urma cu 75 zile, 10 Apr. 2024

Adaugat de Romano-Americana

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
concert hauser

Concert Hauser

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 13 Iulie 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2024 - 22 Sep 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 22 Nov 2024 - 24 Nov 2024
  • Ai ceva de zis?

    .