poze roaba de cultura in parcul herastrau

Roaba de cultura in Parcul Herastrau

Bucuresti , Bucuresti. Joi 2 August 2012 - Duminică 5 August 2012

Categorii: Targuri

Te asteptam la Roaba de cultura!

Weekend-ul acesta trebuie sa ne gaseasca racoriti, cu zambetul pe buze si cu chef de viata, asa ca joi esti invitatul nostru la ‘Marea Stropeala’, o sesiune de joaca cu apa si alergat prin iarba, adusa de prietenii de la Delivering Life. Distractia este garantata, la fel si posibilitatea de uita de toate problemele.

Vineri de la 19:00, Ciprian Toma (World Class Romania) te va ajuta sa te mentii in forta prin miscari de bodycombat. Iar daca sambata dimineata simti nevoia sa te relaxezi si sa meditezi, Ana Cordea (World Class Romania) iti va explica cum, la cursul de yoga de la ora 10:00.

Sambata dupa-amiaza, jupanii de la Incubator 107 ne aduc un altfel de atelier, ‘Cum sa-ti gasesti un job prin Linkedin”. Asa ca, daca iti doresti un job nou, sau pur si simplu vrei sa vezi cum iti poate fi de folos Linkedin in cautari viitoare, vino de la 18:00 in parc.

Pe seara, am pregatit un eveniment premiera , care cu siguranta iti va trezi interesul. Proiectam clasicul ‘Nosferatu’ (film mut,1922) cu coloana sonora interpretata live, pe scena Roabei de cultura de Abator Industries. Filmul este o adaptare neautorizatăa romanului „Dracula” scris de irlandezul Bram Stoker si unul dintre cele mai cunoscute filme expresioniste germane. Muzica exceptionala cantata live va transforma seara intr-o experienta unica.

Duminica dupa-amiaza te asteptam la gimnastica energetica, atelier creativ adus tot de Incubator 107. Ne energizam pentru ca weekend-ul se apropie de final! Si ca sa incepem bine dispusi ziua de luni, proiectam ‘O noapte furtunoasa’ (Romania, 1942), regia lui Jean Georgescu.

Mai multe detalii: http://www.inparc.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 992
popadriana

Adaugat in urma cu 4280 zile, 01 Aug. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .