poze romanian international university fair riuf 2010

Romanian International University Fair - RIUF 2010

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Martie 2010 10:00
Sala Palatului: Ion Campineanu 28

Categorii: Targuri

Nu rata cea de-a sasea editie a Romanian International University Fair - RIUF 2010! Ne gasesti in Bucuresti, pe 13-14 martie la Sala Palatului intre 10:00 si 18:00.

1. Alege tarile in care ti-ar placea sa studiezi/ traiesti/ muncesti si la domeniile pe care ti-ai dori sa le studiezi/ aprofundezi. Nu te opri din visat!

2. Exploreaza lista expozantilor prezenti la RIUF si RIMME 2010 si vezi cine e prezent din fiecare tara.

3. Selecteaza-i pe cei de care esti interesat, mergi pe site-urile lor si exploreaza ofertele academice.

4. Afla mai multe despre procedurile de admitere, taxele de scolarizare si sursele de finantare propuse de programele respective.

5. Fa o lista cu intrebarile (generale/ pentru fiecare program in parte) la care nu gasesti raspunsuri multumitoare pe site-uri.

6. Daca vrei sa stii pe loc daca esti admis la o universitate internationala si pe lista institutiilor care te intereseaza se afla: Portsmouth University, Salford University, Worcester University, Copenhagen School of Design and Technology, InHolland University, SDE College sau CITY- International Faculty of the University of Sheffield, atunci inscrie-te pentru SPOT ADMISSIONS la RIUF sau 1-To-One Interviews la RIMME. Trimite documentele minime necesare la adresele aferente editiei din cel mai apropiat oras. Totodata, ar fi bine sa ai la tine cateva copii ale CV-ului tau actualizat. Atentie! Mai sunt foarte putine locuri disponibile la Spot Admissions si 1-to-1 Interviews asa ca grabeste-te sa contactezi consilierii EDMUNDO la adresele de pe site!

7.Inregistreaza- te la cele de care esti interesat - vizitatorii inregistrati au acces cu prioritate. Daca totusi nu reusesti sa te inregistrezi in timp util, vino la seminariile respective pentru ca s-ar putea sa fie cateva locuri disponibile (ale celor care s-au inscris, dar nu au putut sa ajunga). Atentie! Mai sunt foarte putine locuri disponibile la workshop-uri asa ca va trebui sa te grabesti sa te inscrii!

8. Fa-ti un buget pentru vizita la RIUF si RIMME (transport, mancare, bilet de intrare – 5 RON, o suma pentru reviste, ziare, carti si alte materiale educationale – daca vrei sa beneficiezi de ofertele speciale care-ti sunt oferite de partenerii nostri numai pe durata evenimentului) .

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1240
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5131 zile, 11 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .