poze salonul de martisor primavera la galateca

Salonul de Martisor Primavera la Galateca

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Februarie 2014 - Sâmbătă 8 Martie 2014

Categorii: Targuri

Primul salon de martisor de la Galateca!

Luna martie începe cu Primavera, prima ediție a salonului de mărțișor de la Galateca. Pentru că vrem să ne bucurăm împreună de venirea primăverii, între 28 februarie și 8 martie, Galateca inaugurează un nou concept de salon, care va reuni design vestimentar, bijuterie de autor și artă la prețuri accesibile.

Doar la Galateca veți putea descoperi noile colecții de primăvară-vară sau piese de sezon semnate de : Murmur, 109, Le petit indigent, Adelina Ivan, Claudia Castrase, Sandra Galan, Cristian Samfira, Atelier Atu, Mihaela Crețescu, Aerwear, Rad Playground și Florentina Giol. Puteți asorta ținutele lor cu bijuterii minunate, create de designeri pasionați: Expression (by Alexandra Ungurelu), Lady Magpie, Carla Szabo, Fashion Machine, Raluca Buzura, Moogu, Noha Nicolescu, Roua de argint. Tot la Galateca veți putea admira și lucrări de artă în ton cu primăvara, desenate de Aitch, Loreta Isac, Alice, Cristiana Radu, Cris Barsony, Adriana Mihaela Gheorghe, Georgiana Chițac, Amalia Dulhan și Iulia Costache, precum și creații florale semnate de Iris, Agatha Blanck, Andreea Băniță și Purple flowers.

În același timp, Primavera este un loc cu o atmosferă specială, în care se vor întâmpla diverse evenimente conexe, dedicate clienților fideli și iubitoarelor de frumos. Dar și o inițiativă demarată în parteneriat cu diverse industrii și domenii creative din zonă, pentru susținerea reciprocă a afacerilor de acest gen.

Și ca să va facem puțin curioși, vă mărturisim că vă așteptăm cu și mai multe surprize la Primavera! Vă spunem doar una dintre ele: expoziția semnată de Vlad Ţenu, “Glimpses of Infinite Symmetry”, se prelungește până pe 8 martie. Așa că prima ediție Primavera se va desfășura în decorul fabulos al instalațiilor semnate de Vlad Ţenu.

Primavera își propune să devină o adevărată tradiție în seria evenimentelor inițiate de Galateca. În plus, manifestarea se înscrie în seria proiectelor care susțin talentele din designul românesc, o inițiativă în care galeria Galateca își dorește să investească pe termen lung.

Mai multe detalii: http://metropotam.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 2281 zile, 27 Feb. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .