poze salonul international de carte bookfest

Salonul International de Carte Bookfest

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Iunie 2016 - Duminică 5 Iunie 2016
Romexpo

Categorii: Targuri

Salonul Internaţional de Carte Bookfest începe pe 1 iunie cu evenimente dedicate special copiilor, reunite în cadrul programului Bookfest Junior.

A XI-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest (Romexpo, 1-5 iunie 2016) va reuni peste 200 de edituri, care promit un program plin de surprize, o ofertă ce include peste un milion de cărţi şi reduceri de până la 80% din preţul de copertă.

Campionatul poveştilor începe la Bookfest

Sărbătoarea de 1 Iunie, care coincide cu prima zi de Bookfest, va fi marcată printr-un program dedicat copiilor şi adolescenţilor: Bookfest Junior. Editurile participante vor organiza diverse acţiuni speciale, de la lansări de carte şi întâlniri cu autorii la ateliere de desenat şi de teatru. Vizitatorii sunt de asemenea aşteptaţi cu reduceri la cărţile pentru copii şi adolescenţi (Happy Hours) şi cu tot felul de premii surpriză. Editurile susţinătoare ale programului sunt Humanitas, Curtea Veche Publishing, Editura Niculescu, Meteor Press, All, Rao, Editura Arthur, Editura Trei, Nemira, Okian, Paralela 45, Corint Junior, Casa Radio, Pandora M şi Editura Diana.

Micii vizitatori se vor întâlni miercuri, 1 iunie, cu scriitoarea Ioana Nicolaie care va fi protagonista a două evenimente. Mai întâi, editura Casa Radio deschide la ora 12:30 Clubul Şoriceilor, în cadrul căruia va fi lansat un nou titlu din colecţia Noapte bună, copii!: audiobook-ul Aventurile lui Arik, de Ioana Nicolaie, în lectura autoarei. La 13:30, la standul Editurii Humanitas, Ioana Nicolaie va lansa Campionatul poveştilor, un atelier de povestit şi desenat despre Alice în Ţara Minunilor, de Lewis Carroll. Editura Niculescu îşi va prezenta în standul propriu, la aceeaşi oră, noutăţile editoriale pentru copii şi adolescenţi, iar între 18:00 şi 19:00, propune un Happy Hour, cu o reducere generală de 30% la cărţile dedicate lor. Reduceri, între 25% şi 50%, vor oferi şi editurile Meteor Press şi All, la toate cărţile pentru copii şi adolescenţi, pe toata durata Salonului.

Concursuri cu premii pentru copii

La standul Editurii Nemira va fi pregătit Colţul de joacă NEMI, programat a fi inaugurat pe 1 iunie, la ora 13:30. La ora 10:30 cei mici pot veni la o întâlnire specială cu eroul cărţii lui Valentin Nicolau Bronto, un dinozaur neastâmpărat. Ei îl vor putea vedea într-o scenetă montată după această carte, scenetă care îi va avea ca protagonişti pe membrii Trupei Limpopo. Ceva mai târziu, la 15:00, vor fi invitaţi la Un ceai cu Alice, unde vor asculta povestea, citită de Veronica D. Niculescu.

Editura Pandora M îi aşteaptă pe micii cititori cu o tombolă având ca premii ursuleţi PanDA şi pisicuţe MOG, cărţi Pandora M şi invitaţii la piese puse în scenă de actorii Teatrului Ion Creangă. Pentru miercuri, joi şi vineri, librăria online Okian le propune un concursul cu întrebări Which fictional character is this?, un atelier cu jocuri de rol, o dezbatere, un atelier de poveşti cu finaluri imprevizibile şi unul de creaţie şi distracţie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1988
Cuvinte cheie: Bucuresti
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2873 zile, 16 Mai. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1380

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .