poze saptamana sanatatii in pasajul universitatii

Saptamana Sanatatii in Pasajul Universitatii

Bucuresti , Bucuresti. Luni 15 Octombrie 2012 - Sâmbătă 20 Octombrie 2012
Pasajul Univesitatii

Categorii: Targuri

Sunteti asteptati in perioada 15-20 octombrie in Pasajul Universitatii la cea de-a 5-a editie a Saptamanii Sanatatii, eveniment ce isi propune sa ofere publicului larg informatii cat mai utile despre frumusete, nutritie, sport si un stil de viata cat mai sanatos.

Acest eveniment este prilejuit de 2 zile internationale: Ziua Internationala a Medicului si Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice. Saptamana va fi impartita in doua sectiuni : „Sanatate si Servicii Medicale" , respectiv „Sanatate, Nutritie si Sport". Vor fi prezente clinici medicale, companii farmaceutice, centre de relaxare si infrumusetare, centre oftalmologice si stomatologice, medici nutritionisti, sali de sport, care se vor intrece in a va pune la dispozitie cele mai avantajoase oferte disponibile ce va vor ajuta in a va imbunatati sau mentine un stil de viata cat mai echilibrat si sanatos.

Intre 15-17 octombrie 2012, in cadrul evenimentului „Sanatate si Servicii Medicale", expozantii vor pune accent pe ideea unei stari de sanatate buna pe tot parcursul vietii. Depistarea precoce a bolilor, precum si prevenirea si ingrijirea sunt doar unele dintre subiectele tratate in cadrul acestui eveniment.

In partea a doua a saptamanii, intre 18-20 octombrie, va avea loc evenimentul „Sanatate, Nutritie si Sport" , unde veti putea afla informtii despre cele mai bune metode de control al greutatii, metode naturiste de infrumusetare pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a trupului si a sufletului.

Mai multe detalii: http://www.bucuresteni.ro

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4230 zile, 20 Sep. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .