poze spectacol tehnologie i afaceri la auto total business show 2019
poze spectacol tehnologie i afaceri la auto total business show 2019 poze spectacol tehnologie i afaceri la auto total business show 2019 poze spectacol tehnologie i afaceri la auto total business show 2019

Spectacol, tehnologie și afaceri la Auto Total Business Show 2019

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 22 Iunie 2019 10:00 - Duminică 23 Iunie 2019
Romexpo,, Bd. Marasti nr. 65-67

Categorii: Targuri

Drift, adrenalină, demonstrații moto, mașini tunate și, mai ales, un adevărat spectacol tehnologic îi așteaptă pe bucureștenii pasionați de auto în acest weekend la Romexpo. Pe 22 și 23 iunie, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW (ATBS) dă întalnire profesioniștilor: vârfurile industriei automotive din România și din străinătate vin la București să ofere o perspectivă completă asupra evoluției domeniului. Un eveniment organizat de AD Auto Total, în parteneriat cu Camera de Comerț a României și Romexpo.

În cupola Pavilionului Central, peste 120 de expozanți, producători de top din domeniu din peste 30 de țări vor expune ultimele noutăți din universul pieselor auto originale și aftermarket, inovații și demonstrații tehnice. Vizitatorii vor avea acces direct la peste 2000 de produse și soluții tehnologice, de la companii de renume de pe piața locală și internațională.

SPORTURI EXTREME

Afară, pe platformele din fața Pavilionului Central, adrenalina dă tonul: acrobații periculoase, motoare superturate și cauciucuri încinse! ATBS alocă peste 35 000 mp. sporturilor extreme pe patru sau două roți: drift auto pus în scenă de RODRIFT, singurul club sportiv de drift din România, cu piloți de renume (Imre Gabor, Răzvan Stan, Gabriel Imre, Adam Claudiu, Yazov Alexander, Radev Tzvetan, Petkov Emil, Zashev Ștefan), stunt-uri moto, competiții de fitness tactic, adevărate exerciții de militărie stil Boot Camp, cu trasee pe care participanții se vor lupta pentru glorie contra-cronometru, perete de escaladă și zonă de karting special amenajată. Urmaşii lui Hercule, deținători de titluri la importante competiții de strongman, își vor încorda mușchii în demonstrații cu greutăți de sute de kilograme, sub conducerea lui Mircea Pârjol, campion național la culturism și multiplu campion la strongman.

Atmosfera va fi încălzită de cele mai frumoase animatoare, concursuri de băut bere, runde de shoturi gratuite și momente de improvizație muzicală la scena de freestyle (MC Chob, Pietonu’, Rafa și Oliniutză). În zona de tunning, spectactorii vor regăsi spectaculoase mașini modificate din toate colțurile țării – peste 100 de exponate cu sute de cai-putere și tehnologie de top. Votul publicului va decide cea mai tare mașină tunată a ediției din acest an. Pentru că Auto Total Business Show este un eveniment pentru întreaga familie, se adaugă zone de joacă pentru copii și multe alte distracții pentru toate vârstele.

NOI DIMENSIUNI ALE INDUSTRIEI

„ATBS marchează în acest an 8 ani de la debut. Este un târg dinamic și probabil cea mai importantă scenă a industriei automotive locale, o sursă de referință atât pentru networking între branduri și consumatorii lor, cât și pentru facilitarea colaborărilor de business la cel mai înalt nivel. Cu consecvență, ATBS aduce anual inovație și tradiție în industria auto” spune Gabriel Zane, director Marketing AD AUTO TOTAL. „Și anul acesta așteptăm să descoperim împreună oportunități și parteneriate durabile – Ne concentrăm pe a fi alături de profesioniștii din industrie care au pornit pe drumul antreprenoriatului anul trecut, sprijiniţi financiar de stat, prin programul naţional Start-Up Nation, pe cei care au avut curaj să viseze și și-au câștigat finanțarea pentru proiectele în care cred. Antreprenorii calificați la finanțarea de maximum 200.000 de lei de la stat în programul Start-Up Nation 2018-2019 pot accesa ofertele speciale de scule și echipamente pentru dotarea service-urilor în acest weekend, la ATBS. Pachetul destinat câștigătorilor Start-Up Nation include discounturi semnificative, livrare rapidă, fără credit punte și termene de plată avantajoase. Unul din principalele atuuri ale ofertei este disponibilitatea imediată a echipamentelor și gama largă de produse oferită de divizia Service Total” mai adaugă Gabriel Zane.

Programul de vizitare al ATBS este sâmbătă și duminică, 22-23 iunie 2019, între orele 10:00 și 18:00, iar intrarea este gratuită.

Urmăriți-ne pe:
www.atbs.ro
https://www.facebook.com/AutoTotalBusinessShow/
https://www.youtube.com/user/ADAutoTota l
https://www.instagram.com/atbs.ro/?hl=ro

AD AUTO TOTAL

AD AUTO TOTAL s-a născut din pasiune și dedicație pentru domeniul auto, cu capital 100% românesc. Beneficiind de o rețea de distribuție rapidă, cu densitate mare, cu prezență și extindere continuă la nivel internațional, AD AUTO TOTAL este unul dintre principalii importatori și distribuitori de piese auto din România, cu peste 5% cotă de piață și vânzări de peste 210 mil. EUR la nivelul anului trecut.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/profile.php?id=399413617320286&ref=br_rs

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1076
pascu alexandra

Adaugat in urma cu 1854 zile, 21 Iun. 2019

Adaugat de Pasco

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 87

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .