poze targ de craciun crangasi christmas market
poze targ de craciun crangasi christmas market poze targ de craciun crangasi christmas market poze targ de craciun crangasi christmas market

TARG DE CRACIUN CRANGASI CHRISTMAS MARKET

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 7 Decembrie 2021 10:00 - Marţi 21 Decembrie 2021
Crangasi, sector 6

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 500/1000

CRANGASI CHRISTMAS MARKET SECTOR 6 BUCURESTI, VIs-a-vis DE PIAŢA CRÂNGAŞI, 6 Decembrie2021 – 15 Ianuarie2022

Crăciunul nu este atât despre deschiderea cadourilor,cât deschiderea inimilor noastre. Din casă în casă, din inimă în inimă, dintr-un loc în altul, căldura Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape. Crăciunul este un pod. Avem nevoie de poduri pentru că râul timpului curge. Crăciunul de azi ar trebui să însemne crearea de momente fericite pentru mâine şi retrăirea celor de de ieri. Crăciunul este perioada când ai dor de acasă, chiar dacă eşti deja acasă.
Va invitam la TARGUL DE CRACIUN „CRANGASI CHRISTMAS MARKET”, intr-o frumoasa poveste de sarbatori, unde expozanți veniți din toată țara va vor întâmpina cu o gamă variată de produse specific sarbatorilor de iarna.
La târgul de Crăciun, vizitatorii vor găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: produse tradițional românești precum sarmale, plăcinte moldovenești, vin fiert, bunătăți maramureșene, preparate dulci, turtă dulce si acadele, cozonaci, prăjituri, plăcinte, ciocolata de casă, băuturi sau gustări calde.
Atmosfera de sărbătoare este completată perfect de căsuțele din târg, care au fost împodobite de sezon.
Târgul este deschis zilnic, între orele 10:00 – 21:00, până pe data de 15 ianuarie. Zona de distracție este luminată în fiecare seară și transformă târgul într-o zonă ideală pentru a petrece timpul liber în compania celor dragi.
Ne vom lasa cuprinsi de magia Targului de Craciun „CRANGASI CHRISTMAS MARKET”cu casute bogate si imbelsugate cu bunătăți de tot felul, cu produse ecologice, tradiționale și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la la produse tradionale specifice mesei de Craciun si de Revelion – carnuri, afumaturi, branzeturi, la dulciuri si turta dulce, cozonaci, placinte, vin fiert si bauturi calde, gogosi, clatite, kurtos kallacs, și vă asigurăm că nimeni nu pleacă de la TARGUL DE CRACIUN „CRANGASI CHRISTMAS MARKET” fără să încerce un preparat gustos.
Toate acestea vor fi pregatite si pentru a putea fi luate acasa pentru masa de sarbatori, așa cã ia-i cu tine pe toti cei dragi și hai sã ne vedem intr-o atmosfera feerica de sarbatoare, unde vestiti producatori si bucatari ne vor intriga papilele gustative cu preparate care nu pot fi refuzate.
Va asteptam si cu delicioase preparate la grătar, fripturi din cărnuri aromate și mâncăruri la ceaun, mititei, cârnați din porc, vită și vânat, frigărui și pastrame de toate felurile, costițe și ciolane, toate acestea stropite cu must, bere și licori angelice din struguri, prune, caise, piersici, vișine și pere.
Nu vor lipsi nici tradiţionalele sărmăluţe cu mămăliguţă, plăcintele maramureşene, vestitele plăcinte muntenești, veritabilele poale-n brâu moldovenești, plăcinte dobrogene cu brânză, plăcinte și prăjituri cu fructe de sezon,pregătite toate “în văzul lumii”, tot aici veti avea parte de deserturi savuroase, cheesecake și prăjituri cu fructe, dulcețuri și gemuri proaspete, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale și gătite după cele mai vechi rețete tradiționale.
Meșterii populari sunt si ei prezenti la Targul de Craciun „CRANGASI CHRISTMAS MARKET” cu o gamă variată de produse specific sarbatorilor de iarna precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, produse de artizanat traditional, cu cele mai frumoase cadouri și exponate lucrate manual cu multă măiestrie, îi cu motive tradiţionale, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiționale.
VA ASTEPTAM CU DRAG!

Menționăm faptul că având în vedere contextul epidemiologic actual, se vor respecta toate măsurile și regulile cu privire la standardul minim aplicabil pentru evenimentele și acțiunile culturale organizate în aer liber, la locul de desfășurare a Targului de Craciun.

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/christmas-market-crangsi/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1297
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 842 zile, 07 Dec. 2021

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 151

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .