poze targ de pasti la intercontinental

Targ de Pasti la InterContinental

Bucuresti , Bucuresti. Luni 29 Martie 2010 11:00
Hotel Intercontinental

Categorii: Targuri

Tirgul are loc in holul hotelului in perioada 29 martie 2 aprilie, avind ca participanti cinci mesteri populari care vor face demonstratii pentru oaspetii hotelului, dar si pentru bucurestenii interesati de cadouri sau preparate traditionale de Pasti.

Zinici Ioan, este din Suceava, comuna Izvoarele Moldovei si incondeiaza oua; Olimpia Dimitriu este din Ilfov si realizeaza obiecte din ceramica, dar si margele si alte podoabe traditionale. Mihaela Moldoveanu impodobeste camasi, ii, fete de masa si alte tesaturi, cu motive romanesti. Marian Viorel este din Falticeni si sculpteaza in lemn, iar Aurica Pomponiu picteaza pe lemn casete, tablouri si alte obiecte decorative.

Alaturi de mesterii populari, Hotelul InterContinental va participa cu propriile produse pasca si cozonac, preparate de cei mai priceputi patiseri.
Expozitia demonstrativa cu vinzare va deschisa de Luni pina Vineri, intre orele 10.00 20.00.

Oferta gastronomica a hotelului pentru saptamina viitoare include, pentru cina, un Meniu de Post in Braseria Corso. Oaspetii pot alege salate, supe, sarmale si ardei umpluti de post, orez, paste sau cartofi copti cu broccoli, iar pentru desert salata de fructe, placinta cu mere sau negresa. Pretul meniului este de 65 RON/ persoana.

Saptamina traditiilor de Pasti la InterContinental va culmina cu un fabulos Brunch de Pasti in Braseria Corso, in data de 4 aprilie, cu meniu traditional romanesc, din care nu vor lipsi friptura de miel, drobul si pasca. Pentru copii, va veni si iepurasul cu oua de ciocolata si un spatiu special amenajat, in care animatorii nu ii vor lasa sa se plictiseasca. Pretul va fi de 170 RON/ persoana, gratuit pentru copiii pina la 6 ani si 50% pentru copiii pina la 12 ani. Parcare supraterana gratuita.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1114
Cuvinte cheie: pasti , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5138 zile, 26 Mar. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .