poze targul bife sim 2013 la bucuresti

Targul BIFE-SIM 2013 la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 17 Septembrie 2013 - Sâmbătă 21 Septembrie 2013
Blvd. Marasti, nr. 65-67

Categorii: Targuri

Cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii se va desfasura in perioada 17-21 septembrie, in pavilioanele Centrului Expozitional Romexpo.

BIFE-SIM va fi locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate; locul de prezentare a solutiilor salvatoare pentru orice tip de spatiu, dar si a stilurilor de mobila preferate de zecile de mii de vizitatori asteptati.BIFE-SIM va prezenta inovatii in stiluri diverse si surprinzătoare, concepte practice transpuse in obiecte de mobilier si tehnologii care revolutioneaza spatiul de locuit.
Accentele locuintei de vis au fost create deja de designeri si arhitecti, iar acestea vor ocupa un loc de cinste in spatiul expozitional. BIFE-SIM iti va pune la dispozitie un regal de piese de mobilier si accesorii, care mai de care mai inovatoare, mai atractive si mai bune de luat acasa. Anul acesta, tendintele principale in industria de mobila sunt contopirea stilurilor modern si traditional, combinarea culorilor si texturilor cu personalitate, tari, puternice intr-un mod inedit, original, dar si alaturarea materialelor naturale, precum bambusul, cu electrocasnicele futuriste, care joaca acum rol de accesorii in design-ul casei. Toate aceste mixuri excentrice vor crea o locuinta cu un stil distinct, unic, surprinzator. Tot in 2013, mobilierul cu aspect vintage sau rustic castiga teren, iar paleta cromatica este indrazneata – poti alege cu incredere culorile rosu, verde, portocaliu, turcoaz sau mov. Si poti alege cu incredere BIFE-SIM, locul in care mobila ia forma casei tale.
Clasice, moderne sau futuriste, in linii subtile sau indraznete, optiunile sunt variate si surprinzatoare. Insa ce este design-ul fara functionalitate in industria mobilei? Este adevarat, esteticul joaca un rol extrem de important in alegerea pieselor de mobilier, pentru ca mobila joaca poate cel mai important rol in aspectul intregului camin. Gandindu-se la acest aspect, multi clienti aleg mobilierul bazandu-se numai pe design, desi functionalitatea poate fi la fel de importanta. Dar sa gasesti o piesa de mobilier care sa indeplineasca toate criteriile de design si functionalitate poate parea uneori o utopie. BIFE-SIM iti ofera confort si stil pe fiecare metru patrat.
Intrarea este libera.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3001
popadriana

Adaugat in urma cu 3972 zile, 04 Iun. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .