poze targul de craciun rembrandt christmas fair
poze targul de craciun rembrandt christmas fair poze targul de craciun rembrandt christmas fair poze targul de craciun rembrandt christmas fair

Eveniment Anulat !



Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 1 Decembrie 2018 10:00 - Vineri 14 Decembrie 2018
str.Lipscani 63-65 (intrarea Hanul cu Tei)

Categorii: Targuri

Numar min/max participanti: 10/10000

Targ de Craciun Rembrandt Christmas Fair organizat in curtea Hanului cu Tei de catre Rembrandt Art Centre si Primaria Municipiului Bucuresti.

În perioada 1 - 26 decembrie 2018 în curtea Hanului cu Tei de pe Str. Lipscani, nr 63-65, se va organiza Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair – singurul târg din Centrul Vechi al Bucureștiului dedicat iubitorilor de produse handmade.❄️❄️❄️❄️
Vino să te bucuri de Magia Crăciunului, ☃️☃️ de obiectele de artizanat, ideile inedite de cadouri, expozițiile în aer liber, de atelierele arts&craft, de colindele creative, delicii culinare tradiționale, decorațiuni handmade. Garantăm un adevarat paradis de lumini și culori!
De 1 decembrie vom sărbători Marea Unire în curtea Hanului cu Tei prin deschiderea oficială a Târgului de Crăciun, cu evenimente culturale realizate în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte București și Liceul de Arte Nicolae Tonitza, expoziții în aer liber, demonstrații de pictură/ateliere creative, cântece autentice românești.

26 de zile de sărbătoare în care Hanul cu Tei își va întâmpina vizitatorii într-o atmosferă festivă, plină de lumini și culoare. Căsuțele amenajate în spiritul Crăciunului oferă o multitudine de idei de cadouri, alimente și specialitati gastronomice gustoase și tradiționale, activități interactive pentru întreaga familie. Ești pregătit să faci parte dintr-o poveste magică?
Arta populară românească poate fi descoperită în cadrul Târgului Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair prin intermediul artistilor plastici și a meșterilor care ne vor împărtăși din secretele prelucrării sticlei, a lemnului, dar și a realizarii decorațiunilor personalizate de Crăciun. Un loc de poveste pentru clipe magice!

Vrei sa iei parte la povestea noastră magică?
La Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair vei regăsi o varietate de produse: de la ornamente specifice sărbătorilor de iarnă realizate de artiști plastici cu har, jucării, accesorii, la produse și preparate realizate dupa rețete tradiționale românești - prăjituri de casă, cozonaci, poale în brau, vin fiert – pline de savoare și gust autentic. Vă așteptăm cu mare drag la un târg de poveste!

Ce poate fi mai minunat ca zâmbetele pline de curiozitate ale celor mici? Vino cu întreaga familie să te bucuri de atmosfera creată special pentru tine. În Ajun de Crăciun, copiii îl vor întâlni pe Moș Crăciun și spiridușii lui. Vor trăi o minunată aventură într-un Han de poveste unde imaginarul devine posibil. Garantăm surprize la orice pas!☃️☃️

În plus, atmosfera de basm va fi completată de grupurile de coriști din cadrul Liceului de Arte Nicolae Tonitza care vor concerta în cadrul evenimentului Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair .❄️❄️

Vrei să ni te alături ca expozant la Târgul de Crăciun Rembrandt Christmas Fair ? Creațiile tale sigur vor aduce un plus de magie Hanului cu Tei!
Inscrie- te aici : http://www.artistique.ro/targul-de-craciun-rembrandt-christmas-fair

Perioada de desfășurare a Târgului de Crăciun TÂRGUL DE CRĂCIUN REMBRANDT CHRISTMAS FAIR, ce va avea loc în HANUL CU TEI, str Lipscani nr 63-65, este 1 DEC - 26 DEC 2018.

V-ati dorit un spatiu de expunere in Curtea Hanului cu Tei? Acum aveti sansa sa va amenajati pentru aproape o luna de zile un spatiu in care vizitatorii sa va descopere minunatele creatii prin intermediul Targului de Craciun!

Mai multe detalii: http://www.artistique.ro/targul-de-craciun-rembrandt-christmas-fair

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1314

Eveniment postat de organizator

alexandra

Adaugat in urma cu 1954 zile, 21 Nov. 2018

Adaugat de artistique

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Targul de Craciun Rembrandt Christmas Fair

    .